Jump to content

cikek

Members
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by cikek

  1. O rogi sa te strige pe nume de cod: "Centaure, hai sa ma regulezi", asa nu se prinde nimeni.
  2. Tu meriti sa dai bani pe conturi daca ti-a luat 1 zi sa instalezi un facebook pe un android.
  3. Foloseste un wm de mobil gen bluestacks si nu-ti cere nimic.
  4. Da, stiu, povesti salariale citite pe internet. Vreau sa vad si eu un stat de plata cu salariul ala la NTT pentru un java senior.
  5. Un Java senior cu 7+ ani xp are 2.2-2.5 eur net.
  6. Man... "kostik_kostik1"? Eu n-as hosta niciodata la costica costica, indiferent de calitatea serviciilor.
  7. Ce te face sa crezi ca asta e bottom-ul? Prin unele tari, nu poti iesi din casa decat pentru cumparaturi de strict necesar, mers la munca si spital. Daca situatia continua, urmeaza disponibilizari, concedii anulate, granite / industrii blocate, chirii/rate/taxe neplatite. As tinde sa cred ca se poate mai rau.
  8. Sa se faca dreptate, hotilor!
  9. Niste tepari ordinari. Am cumparat un laptop lenovo ce teoretic trebuia sa suporte 16 gb ram ( https://i.imgur.com/VT2afiK.png ). Pun frumos placuta de 16gb, bluescreen. Deschid ticket, imi spun sa trimit produsul in garantie la Depanero, ceea ce si fac ( https://i.imgur.com/pjxrbRp.png ). La ticket mi-au raspuns dupa 2 luni si mi-au spus ca sunt nefericitul posesor unui laptop cu maximum 8gb de ram pentru ca nu se mai poate face retur (am depasit termenul de 14 zile). Iti urez faliment rapid, Tiberiu Pop (si multa muie)
  10. Si ti-ai creat cont special sa spui asta? anteleg
  11. Ce inseamna preturi piperate?
  12. Offtopic la un topic vechi de jumatate de an.
  13. Nu are rost, astia tipa pe aici de tepe de 20 de lei.
  14. E un pret decent pentru o companie care are de platit chirie, TVA, salarii/pretentii nesimtite, asigurari private de sanatate, sala de jocuri, mac-uri si alte fite pentru angajati. Cred ca nu stiti cat dureaza o comunicare cu o institutie publica, probabil munciti pe task-uri de 5$ pe fiverr. Site-ul nu are probleme tehnice, e responsive, e optimizat, continutul de calitate (nu lorem-ipsum); cu exceptia traducerii ce se rezolva in doua linii de cod, site-ul e ok. P.S.: cautati cat costa designul unei pagini in format sketch/psd pe site-urile de specialitate. (+ conversia html/css)
  15. Am laut acces in serverele lor cuantice, ce anume te intereseaza de acolo?
  16. Pentru backlink dofollow pe un site cu PR10?
  17. SEO 2018: Quality content, user interaction, time spend on website, site speed and SOCIAL SHARING.
  18. Logo-ul ala pare marit cu patentul, fontul din navbar nu mai zic... Placut surprins sa nu gasesc "Lorem ipsum" in text. Pune-te in locul unui client, te-ai lasa reprezentat in online de niste oameni cu un site ca al tau?
×
×
  • Create New...