Jump to content

cikek

Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

cikek last won the day on February 2

cikek had the most liked content!

Community Reputation

16 Good

About cikek

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Man... "kostik_kostik1"? Eu n-as hosta niciodata la costica costica, indiferent de calitatea serviciilor.
 2. Ce te face sa crezi ca asta e bottom-ul? Prin unele tari, nu poti iesi din casa decat pentru cumparaturi de strict necesar, mers la munca si spital. Daca situatia continua, urmeaza disponibilizari, concedii anulate, granite / industrii blocate, chirii/rate/taxe neplatite. As tinde sa cred ca se poate mai rau.
 3. Sa se faca dreptate, hotilor!
 4. Niste tepari ordinari. Am cumparat un laptop lenovo ce teoretic trebuia sa suporte 16 gb ram ( https://i.imgur.com/VT2afiK.png ). Pun frumos placuta de 16gb, bluescreen. Deschid ticket, imi spun sa trimit produsul in garantie la Depanero, ceea ce si fac ( https://i.imgur.com/pjxrbRp.png ). La ticket mi-au raspuns dupa 2 luni si mi-au spus ca sunt nefericitul posesor unui laptop cu maximum 8gb de ram pentru ca nu se mai poate face retur (am depasit termenul de 14 zile). Iti urez faliment rapid, Tiberiu Pop (si multa muie)
 5. Si ti-ai creat cont special sa spui asta? anteleg
 6. cikek

  Caut un programator

  Ce inseamna preturi piperate?
 7. Offtopic la un topic vechi de jumatate de an.
 8. Nu are rost, astia tipa pe aici de tepe de 20 de lei.
 9. E un pret decent pentru o companie care are de platit chirie, TVA, salarii/pretentii nesimtite, asigurari private de sanatate, sala de jocuri, mac-uri si alte fite pentru angajati. Cred ca nu stiti cat dureaza o comunicare cu o institutie publica, probabil munciti pe task-uri de 5$ pe fiverr. Site-ul nu are probleme tehnice, e responsive, e optimizat, continutul de calitate (nu lorem-ipsum); cu exceptia traducerii ce se rezolva in doua linii de cod, site-ul e ok. P.S.: cautati cat costa designul unei pagini in format sketch/psd pe site-urile de specialitate. (+ conversia html/css)
 10. Am laut acces in serverele lor cuantice, ce anume te intereseaza de acolo?
 11. Pentru backlink dofollow pe un site cu PR10?
×
×
 • Create New...