Alinutzu Posted July 30, 2008 Report Posted July 30, 2008 Stiti careva vreun hack sau programel prin care sa pot sa floodez un forum!Adica sa ai trimit mesaje nelimitat??Va rog am nevoie! Quote
BLKoldSUN Posted August 11, 2008 Report Posted August 11, 2008 man, nu cred ca exista vreun program de floodat forumuri sau ce vrei tu...dar te pot ajuta un pic:)deci...deschizi pagina de postat comment si o lasi in bara.- apoi deschizi notepad si copiezi asta in el:set wshell = createobject("wscript.shell")wscript.sleep 1000for i=1 to 1000wshell.sendkeys "aici intre ghilimele scri mesajul dorit pre site"wshell.sendkeys "{enter}"nextdupa ce ai faq asta dai save as ce nume vrei tu.vbs (ex: flood.vbs)dupa asta deschizi pagina aia si sa fi acuma foarte rapid: dai dublu clic rpd pe acest programel si apoi dai f rpd clic pe spatiul de comment ...dak ai avut timp s faci asta e bine...daca nu...vei fi tu floodat:) asha faci la fiecare comment.PS: metoda este veche..dar eu o folosesc cand imi crreez boti pentru floodere:P ca sa nu dau copi and paste mereu la iduri. Bafta! Quote
Grunt Posted August 12, 2008 Report Posted August 12, 2008 Perl.Oricum majoritatea soft-urilor de genul asta au protectie antiflood. Incearca sa postezi un mesaj, sa il editezi repede si vezi ce se intampla. Quote
Nytro Posted August 17, 2008 Report Posted August 17, 2008 Stiti careva vreun hack sau programel prin care sa pot sa floodez un forum!Adica sa ai trimit mesaje nelimitat??Va rog am nevoie!Am incercat eu sa fac , dar m-am cam incurcat in cookie-uri . Daca o sa am timp o sa mai incerc . Care e ideea : Folosesti un packet sniffer sa vezi ce trimite browserul catre server pentru a posta , si din program trimiti tu . Am incercat dar ca raspuns in header apare : Set-Cookie . Cred ca trebuie sa schimbi cookie-ul , nu stiu , nu m-a interesat foarte mult . Quote