EMA-sms Posted July 14, 2020 Report Posted July 14, 2020 Buna tuturor! SOTUL MĂ ÎNȘEALĂ ! Am ajuns într-un moment foarte dureros din viata mea. Am o căsnicie cu soțul meu de 10 ani, iar de 2 ani de zile lucrează in străinătate si simt ma înșeală. Ma poate ajuta cnv cu un program de citire a sms-urilor in timp real?Am citit despre ss7, dar mi se pare foarte complicat.Stie cineva o alternativă ??? Va rog ajutati-ma .multumesc 1
yoyois Posted July 14, 2020 Report Posted July 14, 2020 (edited) Hopa mai usor cu postatul. E nasol pentru tine sa te aflii in situatia asta. Inteleg ca e dificil dar ce ceri tu este aproape imposibil. In realitate daca citesti tefonul sau nu, nu se schimba nimic. Situatia ramane aceeasi. Daca ai o banuiala cel mai bine e sa il intrebi si sa confrunti situatia. Chiar daca iti e greu, intr-un final timpul rezolva totul. Poti incerca si un psiholog pentru suport. Edited July 14, 2020 by yoyois
gigiRoman Posted July 14, 2020 Report Posted July 14, 2020 Aici e un forum de baieti discreti pe umarul carora poti plange. @aismen iti poate trimite un cod de introducere. 5
tjt Posted July 14, 2020 Report Posted July 14, 2020 Sa-i "spionezi" telefonul poate avea consecinte legale destul de grave. 1
EMA-sms Posted July 14, 2020 Author Report Posted July 14, 2020 Știți cumva cum funcționează exact ss7 sms interception?😁
EMA-sms Posted July 14, 2020 Author Report Posted July 14, 2020 Sigploit?? E nevoie de hackrf neapărat??