Cyberleo Posted July 15, 2020 Report Posted July 15, 2020 Am uitat parola iar contul este facut pe un numar de telefon la care am acces dau trimite cod de schimbare a parolei de cateva zile nu imi ajunge mesajul de la ei nu primesc niciun mesaj cum rezolv problema? Quote
Active Members SynTAX Posted July 15, 2020 Active Members Report Posted July 15, 2020 Trimite-le un email si explica-le problema. Daca mai ai acces la telefon, nu trebuie sa fie nici o problema. PS: ,,,...,.,..,,. ia cateva de aici si foloseste-le data viitoare. Quote
Cyberleo Posted July 15, 2020 Author Report Posted July 15, 2020 Pe care email sa trimit, ca nu stiu exact ce e-mail au iar la cont nu am setat niciun e-mail doar pe numar de telefon, daca esti amabil si empatic cu oameni te rog respectuos sa ma ajuti 1 Quote
Active Members SynTAX Posted July 15, 2020 Active Members Report Posted July 15, 2020 Empatic :))))))))))) Nu stiu man emailul, uite-te pe pagina lor de Support. 2 Quote
Cyberleo Posted July 15, 2020 Author Report Posted July 15, 2020 Multumesc oricum sper ca nu te-am plictisit cu intrebarea asta banala pentru un forum de informarica, nu prea sunt bun in demoniul asta eu sunt de alta profesie. 😘 2 Quote
ardu2222 Posted July 15, 2020 Report Posted July 15, 2020 8 hours ago, Cyberleo said: Multumesc oricum sper ca nu te-am plictisit cu intrebarea asta banala pentru un forum de informarica, nu prea sunt bun in demoniul asta eu sunt de alta profesie. 😘 Daca nu esti in domeniu de ce te numesti aici Cyberleo? Quote
gigiRoman Posted July 16, 2020 Report Posted July 16, 2020 11 hours ago, ardu2222 said: Daca nu esti in domeniu de ce te numesti aici Cyberleo? Si-a pus leo ca e zodia leu 😄😄😄😄 Si cyber ca e in saibar speis. Cred. 3 Quote
Nytro Posted July 16, 2020 Report Posted July 16, 2020 Nu prea avem cum sa te ajutam noi, fiecare platforma web imensa, ca Facebook, are proceduri proprii pentru astfel de situatii. Daca nu merge ceva (e.g. nu primesti SMS) va trebui probabil sa iei legatura cu cineva de la Support sa te ajute. Quote
Markus88 Posted August 15, 2020 Report Posted August 15, 2020 I think you can recover it using your phone number. In another case you can use FB hacking software. Quote