Okjokes Posted September 29, 2020 Report Posted September 29, 2020 (edited) // M am mai interesat si nu cred ca e legit Edited May 11, 2021 by Okjokes Quote
archerise Posted September 29, 2020 Report Posted September 29, 2020 nu prea e fun daca valoarea nu fluctueaza. care mai e smecheria sa ai crypto? sa speri ca in viitor se va renunta definitiv la bani? astia daca stabilesc din start valoare 1$ doar ei vor castiga din asta pe masura ce proiectul lor ia amploare. adica.. cerere si oferta... doar ca nefiind volatila moneda, tie nu ti intra bani in buzunar in functie de investitii, cererea de pe piata si alti factori. lor, le intra la marele greu. in esenta, amagesc oamenii cu cei 1000$ moka in timp ce isi expun date personale. n am intrat pe niciun link de acolo, doar am citit textul. Quote
Okjokes Posted September 29, 2020 Author Report Posted September 29, 2020 Just now, archerise said: nu prea e fun daca valoarea nu fluctueaza. care mai e smecheria sa ai crypto? sa speri ca in viitor se va renunta definitiv la bani? astia daca stabilesc din start valoare 1$ doar ei vor castiga din asta pe masura ce proiectul lor ia amploare. adica.. cerere si oferta... doar ca nefiind volatila moneda, tie nu ti intra bani in buzunar in functie de investitii, cererea de pe piata si alti factori. lor, le intra la marele greu. in esenta, amagesc oamenii cu cei 1000$ moka in timp ce isi expun date personale. n am intrat pe niciun link de acolo, doar am citit textul. Nu cere date personale. Quote
archerise Posted September 29, 2020 Report Posted September 29, 2020 pai adineauri ai scris ca e nevoie doar de telegram si twitter. isi iau ei datele de acolo Quote
Okjokes Posted September 29, 2020 Author Report Posted September 29, 2020 Just now, archerise said: pai adineauri ai scris ca e nevoie doar de telegram si twitter. isi iau ei datele de acolo Iti faci altele noi Quote