ManoloNr1 Posted January 4, 2021 Report Posted January 4, 2021 Sall caut si eu un scanner si cum sa il folosesc si nu gasesc pe forum ceva in genul https://www.rtl-sdr.com/buy-rtl-sdr-dvb-t-dongles/ Quote
aelius Posted May 16, 2021 Report Posted May 16, 2021 Mai bine cumperi un HackRF. Sunt mult mai stabile decat jucariile alea (am vazut tarziu ca e topicul de jumatate de an) Quote
yoyois Posted May 16, 2021 Report Posted May 16, 2021 42 minutes ago, aelius said: Mai bine cumperi un HackRF. Sunt mult mai stabile decat jucariile alea (am vazut tarziu ca e topicul de jumatate de an) Am eu un hackrf. si e 50/50. E mai stabil, dar RTL-SDR are banda mai mare si e mult mai ieftin. ON: Oare a scanat baiatu' sau nu a mai scanat? 1 Quote
aelius Posted May 16, 2021 Report Posted May 16, 2021 7 minutes ago, yoyois said: Am eu un hackrf. si e 50/50. E mai stabil, dar RTL-SDR are banda mai mare si e mult mai ieftin. ON: Oare a scanat baiatu' sau nu a mai scanat? Ala mai sus intreaba ce scanner. Are impresia ca e ceva de ./scan dă servere Quote