kaffros1 Posted March 23, 2021 Report Posted March 23, 2021 Exista vreun bot prin care gen sa cumpar placa video si am auzit ca lumea foloseste boti sa cumpere placi video ca sa le revanda mai scump (scalperi) , dar eu am nevoie sa imi cumpar pentru mine personal , stie cineva de un asemenea bot? Ei baga stoc gen foarte foarte putin si nici nu apuci sa bagi in carut ca deja e stock epuziat. Quote
Moderators Dragos Posted March 23, 2021 Moderators Report Posted March 23, 2021 Invata HTTP, cum sa te loghezi si salvezi cookie-ul, cum sa trimiti request-urile, cum sa parsezi raspunsurile si o sa fie usor sa creezi aplicatia in orice limbaj de programare. 1 Quote
kaffros1 Posted March 24, 2021 Author Report Posted March 24, 2021 Ma poti ajuta concret ? de expemplu am un website de pe care as vrea sa comand o placa 3060ti si daca ma poti ajuta cum sa creez un checkout automat pentru orice placa care apare in stoc acolo ? sa ma inveti procesul iti platesc oricat Quote
Kev Posted March 25, 2021 Report Posted March 25, 2021 Concret te ajut eu, "blackfriday bot Wav3" Succes! Quote