Anonim15 Posted November 1, 2021 Report Posted November 1, 2021 Sunt in cautare de o persoana care ma poate ajuta in domeniul deep dark web. Nu stiu daca e sectiunea corecta unde sa postez asa ceva. p.s. platesc Chiar am nevoie de ajutor!! 4 1 1 Quote
M4T3! Posted November 1, 2021 Report Posted November 1, 2021 instalezi tor si cauti site-uri .onion. Ce ajutor vrei mai exact? asta era acum 12-15 ani, acum nu stiu ce mai poti gasi atat de anonim acolo, intelegi anonim 15? Quote
Anonim15 Posted November 1, 2021 Author Report Posted November 1, 2021 Crede ma, ce vreau eu mai greu gasesti. Pot face si eu asta insa am nev de cnv care are ceva exp in spate 😉 Quote
Nytro Posted November 1, 2021 Report Posted November 1, 2021 Salut, mie mi se pare o mare porcarie. Intr-adevar, poate ai sanse mai mari acolo sa gasesti cine stie ce droguri sau alte porcarii, dar in afara de asta nu e util la nimic. Astept si eu niste pareri diferite, poate ma insel. Referitor la "hacking", am gasit doar mizerii de acum 30 de ani parca scrise de copii de 12 ani in pauzele de la CS:GO. 4 Quote
GabrielRo Posted November 2, 2021 Report Posted November 2, 2021 5 hours ago, Nytro said: Salut, mie mi se pare o mare porcarie. Intr-adevar, poate ai sanse mai mari acolo sa gasesti cine stie ce droguri sau alte porcarii, dar in afara de asta nu e util la nimic. Astept si eu niste pareri diferite, poate ma insel. Referitor la "hacking", am gasit doar mizerii de acum 30 de ani parca scrise de copii de 12 ani in pauzele de la CS:GO. Asa este, totul ce se găsește aici public, găsești și acolo.. surse bubuite de Botnet IRC Rxbot, de la programe scrise în Visual Basic Dos Attack. Quote
Anonim15 Posted November 2, 2021 Author Report Posted November 2, 2021 6 hours ago, Nytro said: Salut, mie mi se pare o mare porcarie. Intr-adevar, poate ai sanse mai mari acolo sa gasesti cine stie ce droguri sau alte porcarii, dar in afara de asta nu e util la nimic. Astept si eu niste pareri diferite, poate ma insel. Referitor la "hacking", am gasit doar mizerii de acum 30 de ani parca scrise de copii de 12 ani in pauzele de la CS:GO. Ce legatura are ce ai scris tu cu ce am intrebat eu ? In primul rand, nu sunt in cautare de droguri 😄 Caut un “organ” cat mai urgent posibil, sunt intr o situatie in care timpul isi spune cuvantul. Asa ca singura varianta zic eu, e pe dark. Daca gresesc, sa ma corecteze careva. Quote
Nytro Posted November 2, 2021 Report Posted November 2, 2021 Mai degraba vorbesti prin spitale daca e vorba de asa ceva... Quote
bio.sh Posted November 2, 2021 Report Posted November 2, 2021 3 hours ago, Anonim15 said: Ce legatura are ce ai scris tu cu ce am intrebat eu ? In primul rand, nu sunt in cautare de droguri 😄 Caut un “organ” cat mai urgent posibil, sunt intr o situatie in care timpul isi spune cuvantul. Asa ca singura varianta zic eu, e pe dark. Daca gresesc, sa ma corecteze careva. Ai asa multa incredere in oamenii de pe net? wtf.... Quote
Anonim15 Posted November 2, 2021 Author Report Posted November 2, 2021 Sunt listat in spitale de doi ani si nimic, in fine ma baieti 😅 Quote
ardu2222 Posted November 2, 2021 Report Posted November 2, 2021 1 hour ago, Anonim15 said: Sunt listat in spitale de doi ani si nimic, in fine ma baieti 😅 scrie-mi in privat ce cauti, cunosc niste asociatii care te pot ajuta. Quote
gigiRoman Posted November 2, 2021 Report Posted November 2, 2021 Stiu si eu un caz, al unei doamne, mama unei foste colege, diagnostica cu cancer de ficat. Cand se gasea un donator erau chemati mai multi potentiali primitori. Si bineinteles ca ajungea cine trebuia, ca saraca femeie dupa ce a alergat cativa ani fara sa prinda niciun transplant... a decedat. Insa daca reuseste transplantul, problemele nu se incheie. Trebuie luate medicamente pentru a nu respinge noul organ, asadar imunitatea va fi la pamant pe viata. Era si un zvon legat de David Rockefeller ca ar fi avut 7 transplanturi de inima, practic era o masinarie, zvon neconfirmat. Multa sanatate si putere! 1 1 Quote
Anonim15 Posted November 2, 2021 Author Report Posted November 2, 2021 Da, la fel si in cazul meu. Gasisem un donator insa a fost altcineva in fata mea cu potential mult mai mare, faza e ca omu’ avea 70 de ani 😅 Quote