Tranda Posted August 25, 2022 Report Posted August 25, 2022 Salutare tuturor! Ma bucur mult ca inca mai exista acest forum. Stateam pe el acum mai bine de 7 ani (am incercat sa ii recuperez 2 conturi dar nu am reusit, nu primeam email de resetare). Nu mai conteaza, astazi am facut unul fresh. Mereu am fost pasionat de domeniu (sa citesc despre bug bounty, cyber-secyrity, pentesting etc), nu sunt un programator dar lucrez de putin timp intr-o companie ca ui/ux designer fix in domeniul pe care il admir... cyber-security & pentesting. Tin minte cand citeam articole scrise de Nytro si multi altii... ce vremuri, hehe Sper sa ramana mult timp activ acest forum. Quote
Nytro Posted August 25, 2022 Report Posted August 25, 2022 Noroc si bine ai revenit, desi nu mai suntem foarte activi suntem inca aici la datorie. Quote
Zatarra Posted August 25, 2022 Report Posted August 25, 2022 Salut, Daca vrei sa-ti recuperezi contul (unul din ele) trimite-mi te rog un mesaj privat cu numele contului si emailul. Bine ai revenit! 1 Quote