.RUDY Posted October 25, 2022 Report Posted October 25, 2022 Buna siua , am facut 3 postari azi va rog sa ma iertati ... Incerc sa invat cum sa folosesc Kali Linux asa ca am nevoie de ajutorul vostru , aveti idee de cateva tooluri de phishing ? Nu neaparat de phishing doar sa fie utile , Multumesc Anticipat. Daca mai aveti ideii de chestii care sunt chiar utile let me know! Quote
Nytro Posted October 25, 2022 Report Posted October 25, 2022 Salut, ai foarte multe resurse la dispozitie pe Internet, inclusiv aici pe forum in zonele tehnice (e.g. Tutoriale engleza) dar ai nevoie de o baza. Eu iti recomand cartea "Introduction to Penetration Testing" care acopera destul de multe lucruri. Dupa ce prinzi bazele o sa iti fie mai usor sa alegi o cale. Phishing-ul nu cred ca este ceea ce trebuie, nici nu e nevoie de un tool pentru asa ceva. Si e ceva ce poate duce usor la probleme. Spune-ne ce urmaresti de fapt si incercam sa te ajutam, am vazut ca esti tanar si riscul sa o iei pe un drum gresit si sa ai probleme e mare. Nu face prostii ca nu are sens, nu merita. 3 Quote
.RUDY Posted October 25, 2022 Author Report Posted October 25, 2022 @Nytro aveti un server de discord? Quote
Nytro Posted October 25, 2022 Report Posted October 25, 2022 Nu il foloseste nimeni, intreaba pe forum daca vrei sa afli ceva ca te pot ajuta mai multe persoane. 1 1 Quote
dimss Posted November 11, 2022 Report Posted November 11, 2022 Daca ai nevoie de tooluri... uite aici ai vreo 2800 puse la dispozitie Quote
n3Oh Posted November 11, 2022 Report Posted November 11, 2022 Lasa prostiile ca nu o sa ajungi bine. Stii foarte bine la ce ma refer. Asta e ip-ul tau nu? 192.168.0.1 Daca nu ma crezi, du-te cmd, ipcofing! Let me know. "ironique" 1 Quote