Rocons Posted December 1, 2022 Report Posted December 1, 2022 Am gasit de unde puteti cumpara fakes view,followers pentru aproape orice retea sociala top4smm.com, Am testat 5euro a mers ... sunt profile fara poze... dar cine are nevoie Quote
aelius Posted December 1, 2022 Report Posted December 1, 2022 Si la ce aia calului te ajuta? Iti da jos tot ce e reach la pagini. Din moment ce ai 10% profile reale si 90% fake-uri, fara interactiune, nu o sa mai ai reach pe veci 2 Quote
Rocons Posted December 1, 2022 Author Report Posted December 1, 2022 (edited) Sunt foarte multi ce le iau ... doar pentru simplu numar de a avea, am dat de sursa pe un alt forum si avea cu sutele de mesaje trimise... Traim intr-o lume a grandomaniei, multi vor followers,like cu miiiiile. Mai sunt cateva dar alea nu accepta plata cu paypal si tind sa cred ca si dispar boti sau ce naiba sunt dupa un timp, asta este singurul ce accepta si paypal in caz de iti dispar sa poti face disputa Edited December 1, 2022 by Rocons Quote
GabrielRo Posted December 4, 2022 Report Posted December 4, 2022 De ce as plăti pentru niște follows Bots and likes când exista addmefast. 😁 Quote
Kev Posted December 5, 2022 Report Posted December 5, 2022 asta este exact cum sta treaba cu "gangsterii/traperii" vietii de vorbesc la telefon cu teanc-uri de $ cumparati de pe eBay, dar in realitate sunt vai mortii lor 1 2 Quote