Nytro Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 Cred ca ar fi o idee buna ca unele categorii sa le vada decat cei care au cont . Sau interiorul topicelor , sau linkurile si pozele ... Insa cred ca e bine si asa . Quote
Guest Kenpachi Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 a fost si banuiesc ca se va re-face Quote
CODEX Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 dap ar fi ... betonfaceti sa poata vedea tilurile dar sa nu vada continutul daca nu se inregistreaza- XSS- Exploits mai era parcasi Programe Hack in fine xss ar fi bine.. cel putin ala cu yahooDaca nu stiti cum se face va zic eu..cum Quote
black_death_c4t Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 Daca nu stiti cum se face va zic eu..cumContra , cine are de postat se inregistreaza si posteaza . Asa doar o sa se adune ratatii pe forum .. Quote
nosferatu Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 black death is righttoti ratatii or sa se inregistreze si nu or sa aibe ce sa facadecat sa streseze si sa strice forumul cu intrebarile lor Quote