Matteo112 Posted March 27 Report Posted March 27 Salut! Caut un baiat care ma poate ajuta sa faca niste pagini de log-in pentru diferite site-uri. Totul contra-cost bineinteles. Cine are timp si vrea o colaborare, astept mesaj. Multumesc! Nu stiu daca am postat in topicul potrivit si imi cer scuze pentru asta. 3 Quote
aelius Posted March 27 Report Posted March 27 Mie imi suna a pagini de scam. Nu e voie cu asa ceva aici 1 2 1 Quote
WarLord Posted March 27 Report Posted March 27 (edited) Hai ca poate lucreaza ptr o companie in securitate si au dezvoltat si ei o campanie de phishing interna, si au nevoie de niste pagini. Edited March 27 by WarLord 4 1 Quote
gigiRoman Posted March 30 Report Posted March 30 On 3/29/2024 at 12:40 AM, aelius said: :))))))))))) S-a simtit cu musca pe caciula. 2 1 2 Quote
bio.sh Posted April 12 Report Posted April 12 On 3/27/2024 at 9:27 PM, Matteo112 said: Salut! Caut un baiat care ma poate ajuta sa faca niste pagini de log-in pentru diferite site-uri. Totul contra-cost bineinteles. Cine are timp si vrea o colaborare, astept mesaj. Multumesc! Nu stiu daca am postat in topicul potrivit si imi cer scuze pentru asta. 5 Quote