Manu_xXx Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 Sunt nou in ale hackului ... dar am auzit ca este un fel de pagina copiata exact ca si a yahoo-ului numita yahoo scam.Si se pare ca sunt mici idioti sau necunoscatori ale calculatoarelor si cand se logheaza pe acest fake iti trimite tie idul si parola lui.As dori si eu sa aflu cum as putea sa intru in posesia unor asemenea htmluri copiate de pe yahoo.Sau daca este o alta metoda inafara de keylogger (mie nu imi merg keyloggerele - u stiu de ce???) as dori sa aflu ... Va voi fii recunoscator si voi incerca sa va ajut cu tot ceea ce stiu! Quote
xZu Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 Ai postat intr-o sectiune gresita.Phishinghttp://www.avira.ro/ro/informatii_virusi/ce_este_phishing.htmlVezi APWG si netcraft.comRomanian Security Team - SECURITY RESEARCH - Search ResultsRomanian Security Team - SECURITY RESEARCH - Search ResultsFaza cu keyloggerele e probabil din cauza ca antivirusu' sau anti-spayware-ul ti le blocheaza... Quote