Pastilatu' Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Pace oameni mei , cum sa incep ...decat sa va spun ca puteti hackui masinile de coca cola din romania , schimband pretu si multe altele intrand printr-un cod de butoane in meniul central al aparatului si haideti sa va spun cum ce ziceti vreti sa stiti ? haideti sa incepem Inprimul rand ...cautati un aparat de coca cola...nu stiu daca alea de la Uniri mai merg ...dar daca gasiti ca merg sunt bune ...si haideti sa incepem Bun pentru inceput acesarea meniului administratorului se face ashea : apasati pe butoanele [4]-[2]-[3]-[1] de sus in jos , apasati usor fara graba ...Navigare Butonul [ 1 ] - Iesire / InapoiButonul [ 2 ] - SusButonul[ 3 ] - JosButonul [ 4 ] -SelecteazaIdeea e ca puteti schimba pretu si multe altele ...cam atat am avut de spus astept pareri ...si daca ati incercati sa imi spuneti daca va mers sigur va merge Pace Quote
Screech Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Tare asta , acum numai sa gasesc o asemenea masina, care are idee pe unde mai sunt sa-mi zica si mie sa ma duc sa incerc (nu glumesc) Quote
Pastilatu' Posted August 6, 2006 Author Report Posted August 6, 2006 in uniri daca leau reparat...dupa ce am umblat eu pe ele ..am facut cola vreo 42 de mi .. Quote
Screech Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("SpiridusuCaddy")</div>in uniri daca leau reparat...dupa ce am umblat eu pe ele ..am facut cola vreo 42 de mi ..OK, il iau pe phantomas si ma duc in Unirii sa vad cum merge treaba. Quote
Pastilatu' Posted August 6, 2006 Author Report Posted August 6, 2006 ok sa imi ziceti ce ati descoperit ca eu mam cam ratacit in meniu... succes ideea e ca merge Quote
phantomas Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Xavier mergem sigur sa vezi ce ne umflam de cola ))))) Quote
Screech Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("phantomas")</div>Xavier mergem sigur sa vezi ce ne umflam de cola )))))Da ma, miercuri cand om merge si carting Quote
Icarius Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 io am dastea la mine la servici :@ :@ :@ sa vezi ce la fac :@ :@ Quote
Fatal1ty Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 bleah in slatina nu prea gasesti asa ceva numai dalea de cafea si toate prostiile :@ Quote
Pastilatu' Posted August 6, 2006 Author Report Posted August 6, 2006 o sa ma interesez si de cafea :@ orice in lumea asta are o fisura... un bug...e o lume plina de buguri Quote
Fatal1ty Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 abia astept sa gasesti ceva si de cafea ca am si la scoala o masina daia si ar mere o cafelutza pe pauza asa..... Quote
zbeng Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Fatal1ty dai cafea la profii si zici iti dau o cafea imi dai un 9 Quote
Fatal1ty Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 hmm 9?? :@ :@ :@mai bine le dau o cafea jumate pe un 10 Quote
Pastilatu' Posted August 8, 2006 Author Report Posted August 8, 2006 Astept rezultate care a incercat pareri nebuni din astea :@ Quote
Sad_Dreamer Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 si eu...sper sa mearga..cred ca plec vineri la mare si daca merge...cand plec..diminetaza cu metroul " lichidez " tot Quote
Pastilatu' Posted August 8, 2006 Author Report Posted August 8, 2006 vezi sa bagi acolo powered by SpiridusuCaddy ....ca tot tu cu tovarasu tau dark miai spart idul... macar un pic de recunostinta Quote
Sad_Dreamer Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 el ti-a spart idul nu eu eu nu spart iduri aiurea chillPS: da o sa scriu pe Masinaria aia Hacked BY Sad_Dreamer From RST Exploit Used:#!/usr/bin/perl # Copyright Quote
YceFire Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 cred ca e "echo" in loc de"print" :@ Quote
Pastilatu' Posted August 8, 2006 Author Report Posted August 8, 2006 :@ depinde in c++ e print in php e echo cel putin ashea folosesc eu Quote
Sad_Dreamer Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("Sad_Dreamer")</div>#!/usr/bin/perl  :@ :@ Quote