Jump to content
Raven

Un hacker roman a impresionat Italia, cu geniul sau!

Recommended Posts

Conform avocatului acestuia, autoritatile de la Bucuresti regreta ca au acceptat cu usurinta extradarea tanarului sclipitor. Baiatul are mari sanse sa fie gratiat de presedintele Georgio Napoletano si chiar sa se angajeze.

Gabriel Bogdan Ionescu, in varsta de 22 de ani, a fost arestat in decembrie 2007 la Craiova, impreuna cu alti hackeri romani. Toti au fost acuzati atunci de fraude pe internet.

Mai precis, au trimis e-mail-uri posesorilor de conturi la Posta italiana, cerandu-le acestora sa isi dezvaluie datele personale. Potrivit presei italiene, tinerii ar fi obtinut prin aceasta metoda intre 100.000 si 200.000 de euro.

Olimpic la matematica si castigator al Olimpiadei Balcanice de Informatica, Gabriel Bogdan a fost extradat in Italia ca sa isi ispaseasca sentinta, 3 ani de inchisoare. Aflat in penitenciarul Bassone din nordul Italiei, romanul a obtinut permisiunea sa participe la concursul de admitere al Universitatii Politehnice din Milano. Ocazie pe care a exploatat-o cum a stiut mai bine.

Brusc, romanul si-a facut o gramada de fani in presa din Peninsula. Potrivit cotidianului italian Il Giornale, autoritatile de la Bucuresti si-au dat seama abia acum cat este de valoros si incearca sa repare greseala.

Tanarul catalogat drept geniu are si oferta de munca. Se pare ca sefii unei companii importante de software s-au grabit sa semneze un contract cu el.

Sursa : protv.ro

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...