Noriega Posted January 18 Report Posted January 18 (edited) Sters de autor. M-am razgandit si nu il mai las public 7 zile. Sorry guys Edited January 19 by Noriega 1 1 Quote
archerise Posted January 19 Report Posted January 19 este market european pentru asa ceva? sau… cum gasesti clientii? le trimiti tu mailuri cu oferta? anyway, e aur curat ce ai postat! Quote
Noriega Posted January 19 Author Report Posted January 19 4 hours ago, archerise said: este market european pentru asa ceva? sau… cum gasesti clientii? le trimiti tu mailuri cu oferta? anyway, e aur curat ce ai postat! Clientii intreaba de obicei pe forumuri. Nu prea se gasesc servicii de genul care sa nu fie tepe, asa ca este cerere mare si oferta putina. 1 Quote
alezu2000 Posted January 19 Report Posted January 19 2 hours ago, Noriega said: Clientii intreaba de obicei pe forumuri. Nu prea se gasesc servicii de genul care sa nu fie tepe, asa ca este cerere mare si oferta putina. nu stiu cat e de permis public, dar imi poti spune te rog in pvt cateva exemple de comunitati unde s-ar gasi oameni interesati? Multumesc! Quote
M4T3! Posted Tuesday at 07:06 PM Report Posted Tuesday at 07:06 PM N am prins discutia de la inceput, despre ce e vorba? Quote