Jump to content
UnixDevel

Oare se merita sa fac o copie la asta

Recommended Posts

Posted (edited)

https://app.pentest-tools.com/
Ca sa ma explic:

In industria cyber momentan nu exista nici un DSL[Domain specific language] cine vrea au scris unii de prin UK niste teze de doctorat pe tema asta .
Tool-uri sunt in market dar fiecare are learning curve diferit .
Eu am folosit cateva din tool-uri si deja le-am combinat folosindu-le pentru data cleasing in PHP cu Laravel 
Acum ma gandesc ar fi lumea interesata sa ma ajute sa facem un proiect calumea pentru comunitatea noastra.

Edited by UnixDevel
explicatii m-ai detaliate
Posted

Sa zicem ca il cunosc si ca am lucrat cu fondatorul pentest-tools. Acolo nu e doar o aplicatie web cu cateva tool-uri. E o gramada de munca, ani, si o multime de oameni care lucreaza acolo. Nu ai cum sa faci o clona la asa ceva.

In schimb un tool online pe un subiect anume, un tool pentru ceva care nu exista (gen nu exista o versiune online, exista doar pe Linux) ar fi util de implementat. 

Posted (edited)

Da am vazut ca sunt si romani prin echipa.
Pe mine ma interesa daca dovezile scoase din astfel de tool-uri sunt acceptate ca probe in instanta .
Din ce materiale am gasit eu din ultimii 10 ani, Nu a facut nimeni un DSL .
Merci pentru pont . Ar fi cateva too-luri la care ma pot gandi .
Pana la urma am decis sa fac un proiect diferit, cand am sa il lansez o sa pun link aici (TBA)

De exemplu eu am app-ul asta facut de fun 
https://sherlock.izdrail.com/ e doar un client on top of spiderfoot si urmeza sa ii adag mai multe tool-uri . Banuiesc ca as putea sa fac gen clienti web la tot ce se foloseste gen in industrie.

Edited by UnixDevel
link added
  • Upvote 1
Posted
2 hours ago, UnixDevel said:

Pe mine ma interesa daca dovezile scoase din astfel de tool-uri sunt acceptate ca probe in instanta .

Nu am idee, dar la cum e legislatia in Romania, ma astept sa fie acceptate doar dosare cu sina. 

Suna bine, sa ne spui daca putem ajuta cu ceva.