UnixDevel Posted Friday at 03:13 PM Report Posted Friday at 03:13 PM (edited) https://app.pentest-tools.com/ Ca sa ma explic: In industria cyber momentan nu exista nici un DSL[Domain specific language] cine vrea au scris unii de prin UK niste teze de doctorat pe tema asta . Tool-uri sunt in market dar fiecare are learning curve diferit . Eu am folosit cateva din tool-uri si deja le-am combinat folosindu-le pentru data cleasing in PHP cu Laravel Acum ma gandesc ar fi lumea interesata sa ma ajute sa facem un proiect calumea pentru comunitatea noastra. Edited Friday at 05:46 PM by UnixDevel explicatii m-ai detaliate Quote
Nytro Posted Saturday at 08:22 PM Report Posted Saturday at 08:22 PM Sa zicem ca il cunosc si ca am lucrat cu fondatorul pentest-tools. Acolo nu e doar o aplicatie web cu cateva tool-uri. E o gramada de munca, ani, si o multime de oameni care lucreaza acolo. Nu ai cum sa faci o clona la asa ceva. In schimb un tool online pe un subiect anume, un tool pentru ceva care nu exista (gen nu exista o versiune online, exista doar pe Linux) ar fi util de implementat. Quote
UnixDevel Posted Sunday at 08:59 AM Author Report Posted Sunday at 08:59 AM (edited) Da am vazut ca sunt si romani prin echipa. Pe mine ma interesa daca dovezile scoase din astfel de tool-uri sunt acceptate ca probe in instanta . Din ce materiale am gasit eu din ultimii 10 ani, Nu a facut nimeni un DSL . Merci pentru pont . Ar fi cateva too-luri la care ma pot gandi . Pana la urma am decis sa fac un proiect diferit, cand am sa il lansez o sa pun link aici (TBA) De exemplu eu am app-ul asta facut de fun https://sherlock.izdrail.com/ e doar un client on top of spiderfoot si urmeza sa ii adag mai multe tool-uri . Banuiesc ca as putea sa fac gen clienti web la tot ce se foloseste gen in industrie. Edited Sunday at 04:14 PM by UnixDevel link added 1 Quote
Nytro Posted Sunday at 11:45 AM Report Posted Sunday at 11:45 AM 2 hours ago, UnixDevel said: Pe mine ma interesa daca dovezile scoase din astfel de tool-uri sunt acceptate ca probe in instanta . Nu am idee, dar la cum e legislatia in Romania, ma astept sa fie acceptate doar dosare cu sina. Suna bine, sa ne spui daca putem ajuta cu ceva. Quote