armandohazu Posted March 23 Report Posted March 23 Salut, recent am descoperit o activitate a unui hacker de cartier care avea niste conturi de superbet, acestea fiind luate de pe ULP-uri de pe telegram. Din ce am vazut, depune de pe cardurile oamenilor si baga CVC random, depunand peste 500-1000 ron, jucandu-i, iar mai apoi retrage. Are cineva timp sa-mi arate si mie cum ar trebui facut? Si din ce am vazut, anumite conturi au aceeasi parola schimbata (cred ca e un bot ceva) Telegram : @raxxoseller Discord : @armandohazu Multumesc! 1 Quote
YKelyan Posted March 24 Report Posted March 24 Salut! Te costa 50 lei. 100 lei daca vrei si cursul de venit pasiv 1 2 Quote
armandohazu Posted March 25 Author Report Posted March 25 On 3/24/2025 at 9:34 PM, YKelyan said: Salut! Te costa 50 lei. 100 lei daca vrei si cursul de venit pasiv Da-mi mesaj pe telegram sau pe discord Quote
14pe Posted March 26 Report Posted March 26 (edited) Se pare ca inca nu au bagat spartii de la Superbet 2FA pe conturi . Bah baieti, vorbiti si voi cu Product Manager sa bage un 2FA, ca sa intrati si voi in rand cu lumea buna. E pacat sa va tot fure banii clientilor niste skids de cartier. Lights, camera, action, pregatiti-va ca vine. @armandohazu iti dau eu ghidul pe moca, da-i in pula mea de sparti ca mi-au blocat un cont cu 20k+ ron. Edited March 26 by 14pe Quote