yo9gjx Posted Saturday at 02:29 PM Report Posted Saturday at 02:29 PM https://www.youtube.com/watch?v=Qsc6GkqW8Jg Quote
Noriega Posted Saturday at 05:22 PM Report Posted Saturday at 05:22 PM Ce batrani suntem. TinKode e barbat in toata firea, Nytro e deja la al 3-lea copil, Aelius a renuntat la cafea si Kw3 a devenit preot paroh. 2 1 Quote
CJNG Posted Saturday at 07:38 PM Report Posted Saturday at 07:38 PM (edited) 2 hours ago, Noriega said: Ce batrani suntem. TinKode e barbat in toata firea, Nytro e deja la al 3-lea copil, Aelius a renuntat la cafea si Kw3 a devenit preot paroh. chiar ca ... intre timp a reusit si Nemessis sa schimbe dealerul de iarba. Edited Saturday at 07:38 PM by CJNG 1 Quote
aelius Posted Sunday at 07:14 AM Report Posted Sunday at 07:14 AM 13 hours ago, Noriega said: Ce batrani suntem. TinKode e barbat in toata firea, Nytro e deja la al 3-lea copil, Aelius a renuntat la cafea si Kw3 a devenit preot paroh. :))))))) mi-am luat trigger. Nu beau mai mult de 30-35 de espresso pe zi frate. Da sunt interesat de nebunul de kw3 3 Quote
14pe Posted yesterday at 12:12 AM Report Posted yesterday at 12:12 AM (edited) Bravo Tinki, m-am uitat la tot interviul, se pare ca te-ai maturizat. Pacat de asocierile din trecut, vorbesc de dinozaurii cu serviete :). On 3/29/2025 at 7:22 PM, Noriega said: Ce batrani suntem. TinKode e barbat in toata firea, Nytro e deja la al 3-lea copil, Aelius a renuntat la cafea si Kw3 a devenit preot paroh. si... pax, care s-a lasat de vandut XSS-uri pe 100$. Edited yesterday at 12:14 AM by 14pe 1 Quote
Nytro Posted yesterday at 07:27 AM Report Posted yesterday at 07:27 AM Uhuuu, ma uit pe la inceput, Tinky e baiat mare ❤️ Quote