d3v1l Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 The Associated Press: Romanian NASA hacker gets suspended sentence or Romanian Victor Faur receives suspended sentence for illegally accessing NASA files - Top News - HotNews.roin offtopic deoarece e in engleza stirea Quote
black_death_c4t Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 1 nub vine acasa , acuma toti ratatii o sa il linga . End of shit story SirShit e ratat. Quote
Vlachs Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 eu nu inteleg ce tot il urati atat, daca sunteti voi buni incercati sa gasiti macar un xss in nasa sau orice altfel de vunerabilitate, si dupa aia aveti dreptul sa comentati Quote
black_death_c4t Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 eu nu inteleg ce tot il urati atat, daca sunteti voi buni incercati sa gasiti macar un xss in nasa sau orice altfel de vunerabilitate, si dupa aia aveti dreptul sa comentatiCare xss , care vulnerabilitate ? Quote
Vlachs Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 scz mam exprimat eu gresit , cum tiam zis si pe mess , chiar daca a folosit bruteforce rezultatul conteaza, a reusit sa intre pe statiile de la nasa , multi mucosi de aici stau toata ziua pe servere de cs si nici nu stiu ce e ala bruteforce Quote
black_death_c4t Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 Nytr0gen :...NyTr0GeN : el e clasat ca prost pe NASA Quote
dranaxum Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 Problema nu e asta ci ca il promovam. Nu numai noi ci si cei din afara deoarece doar cei care stiu ce e aia securitate si programare isi dau seama ce a facut si cum a facut. Masele nu inteleg asta si, ca rezultat, il idolatrizeaza. Quote
d3v1l Posted November 10, 2008 Author Report Posted November 10, 2008 mha,nu stiu si nici nu ma intereseaza daca vreunul de aici il stie pa tipul ala,dar nu vad sensul si motivul pt care il judecatii. ce a facut victor,probabil multi din noi o pot face insa curajul/tupeul "sa o faca" mai putini. singura gresala pa care a facuto si probabil asa a fost gasit a facuto atunci cand a pus public acel deface pa zone-h si mai mult cand a vb despre ce a combinat pa mirc ,locul cu cele mai multe hiene. Quote
black_death_c4t Posted November 11, 2008 Report Posted November 11, 2008 Now that fucked up my day =.= Quote