crs12decoder Posted November 13, 2008 Report Posted November 13, 2008 am facut un script in care introduci o lista de ip-uri (introduse unu sub altul / adica despartzite prin enter) intr-un textarea si iti testeaza daca acele host-uri sunt online sau offline... (l-am facut in graba scuzati lipsa de optimizare)... have fun:<?php //script made by crs12decoder @ rstcenter.comecho '<form action="ipreg.php" method="post"><textarea rows="20" cols="70" name="area"></textarea><input type="submit"><br>';if (isset($_POST['area'])){$ex = explode("\n", $_POST['area']);for ($i=0; $i <$i+1; $i++){if(!isset($ex[$i])){exit;}else{$ion = exec('ping '.$ex[$i].' -l 1 -n 1');$gigi = substr($ion, 0, 1);if ($gigi == "P"){echo "<br>$ex[$i] <font color='red'><b>nu raspunde</b></font>";}else{echo "<br>$ex[$i] <font color='green'><b>raspunde</b></font>";}}}}?> Quote
tw8 Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 am facut un script in care introduci o lista de ip-uri (introduse unu sub altul / adica despartzite prin enter) intr-un textarea si iti testeaza daca acele host-uri sunt online sau offline... (l-am facut in graba scuzati lipsa de optimizare)... have fun:<?php ...for ($i=0; $i <$i+1; $i++){if(!isset($ex[$i])){exit;}...?>Cam prostesc . Faci niste operatii in plus degeaba.Puteai folosii count:for($i=0;i<count($ex);$i++)P.S.: Sper sa o iei ca pe un sfat, nu ca pe un repros . Quote
Nytro Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 For-ul e stupid , dar merge datorita : if(!isset($ex[$i])){exit;} Cat despre exec nu sunt sigur ca va functiona cu safe_mode on . Quote
crs12decoder Posted December 4, 2008 Author Report Posted December 4, 2008 da-mi o solutie mai buna de testare a ip-urilor fara exec in cazu' asta Quote
Guest Kenpachi Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 1. exec/system/passthru sunt functii care in general se tin disabled pe un host din motive de securitate.2. ping nu e 100% eficient pentru ca masina poate fi setata sa nu raspunda la pingurieu unul as folosi fsockopen pe cateva porturi comune ca sa verific. Quote
Nytro Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Fa ping cu raw socket ( pe windows s-ar putea folosi icmp.dll dar merge si fara ) . Sau mai simplu , port scanner . Trebuie sa aiba un port deschis , cred Quote