HexString Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 Ma primit inapoi, sau ma dati din nou afara? Quote
Nytro Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 Am ramas in urma cu stirile ? Ai fost dat afara ? De ce ? De cine ? Quote
xZu Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 Din partea mea da,dar nu inteleg de ce trebuie sa postezi pe forum..ai nevoie de parerea userilor sau de ce mama draq ai nevoie,nu ai id-u sau emailu lor(adminilor) ?Tu Nytro meriti sa fi dai afara pentru a face loc lui HexString ...glumesc Quote
black_death_c4t Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 Tu Nytro meriti sa fi dai afara pentru a face loc lui HexString ...glumescRight , fix ca gluma ai spus-o =0 Quote
paxnWo Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 hex a fost vip mi se pare oricum , threadul asta a fost deschis pt admini , nu pentru noi nu pot sa imi dau cu parerea ca nu il cunosc Quote
xZu Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 hex a fost vip mi se pare oricum , threadul asta a fost deschis pt admini , nu pentru noi nu pot sa imi dau cu parerea ca nu il cunosc Da a fost...,poftim .. a fost deschis pentru admini ? omfg unde scrie asta,daca era doar pentru admini scria undeva asta sau si mai simplu le-ar fi trimis un email in caz ca nu le stia id-ul de mess(ceea ce e imposibil... un id al lui Nemessis e public..dar na...) Quote
Kestor Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 ceea ce e imposibil... un id al lui Nemessis e public..dar na...)Care-i ala ? Quote
HexString Posted November 23, 2008 Author Report Posted November 23, 2008 Nu vreau sa fiu din nou VIP, vreau sa stiu daca am dreptul sa reintru in team si sa aveti din nou incredere in mine. Propriu zis am fost dat afara de catre kw3, din motive pe care el le stie.Da, daca postam doar pentru admini, puteam sa le dau un MP, dar totusi vreau sa stiu daca userii ma pot accepta inapoi - cei care ma stiu, sau daca nu, asta bineinteles, daca adminii nu se vor grabi sa imi dea ban din nou. Quote
AhEaD Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 Mult offtopic: Numai fete frumoase in Oradea acolo!! Mi-au mancat zilele !! On Topic: Nu cunosc, nu ma bag, sper sa fie totul bine pentru toata lumea. Am facut si eu un post inutil dar nu m-am putut abtine cand am vazut ca Hex e din Oradea !! Quote
HexString Posted November 23, 2008 Author Report Posted November 23, 2008 1337 pr0 gay pr0n - h4haha Quote