Caut-cont-FB Posted Friday at 02:01 PM Report Posted Friday at 02:01 PM Buna ziua , cumpar conturi de FB de persoana fizica de romania cu prieteni si mai vechi de 1 an ! rog seriozitate ! Quote
UnixDevel Posted yesterday at 09:40 AM Report Posted yesterday at 09:40 AM Ma, tu esti putinist ... Quote
Active Members vatman32 Posted 23 hours ago Active Members Report Posted 23 hours ago (edited) I-am sarit pe unii de cateva zeci de mii, de pe tot mapamondul, inclusiv Romania acum o vreme.. erau scameri dar de aia prosti cu SQLi pe panou. 0.01 BTC? L.E: Vezi daca te mananca-n bostan si iti trebuie pentru prostii, iti asumi. Daca iti trebuie cat sa iti faci o reclama la ceva serios, vreun magazin online, un like, nu te cauta nici dracu. Sa nu zici ca nu ti-am zis. Edited 23 hours ago by vatman32 Quote
Caut-cont-FB Posted 2 hours ago Author Report Posted 2 hours ago mie imi trebuie 1-2 conturi de fb reale sa dau niste comentarii la o casa - care eu stiu ca a fost inundata si vreau sa o scad la pret. atata tot . doar pentru a da niste comentarii dar aceste conturi trebuie sa fie vechi pentru ca persoana in cauza sa nu se prinda cine este . atat pentru asta imi trebuie. Quote