Death Posted August 12, 2006 Report Posted August 12, 2006 Nuh...ie bunica`mea la pescuit ...Zbeng, tu..in vise...stai cu curul pe-o bordura in fata unei banci? Quote
Screech Posted August 12, 2006 Report Posted August 12, 2006 Offtopic : Xavier ai resit ceva cu masina de colaHmm, mai Caddy, deci: am fost mai intai in Herastrau sa se dea phantomas in cart (mare pilot, zici ca piloteaza avioane ), dupa care am fost sa bem ceva... in timpul asta noi am vazut din metrou masinile de cola... si cand am plecat am zis sa coboram in brancoveanu... si acolo ce crezi? nu era nicio masinarie :@ Dar las ca mergem sa bem ceva... mai multi asa si devastam toate astea Quote
eddie47 Posted August 12, 2006 Report Posted August 12, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("Death")</div>Nuh...ie bunica`mea la pescuit ...Zbeng, tu..in vise...stai cu curul pe-o bordura in fata unei banci?:@ :@ :@ :@ :@ Mi-au placut replicile :@ :@ :@ Quote
Screech Posted August 12, 2006 Report Posted August 12, 2006 kwerln mie nu-mi place de tine ca nu esti sincer!! De ce nu le zici adevarul oamenilor si sa le arati cum arati defapt cu adevarat, daca nu o faci tu o fac eu.Adevarul este ca Kw3[R]Ln, este cautat de mafia chineza, siciliana si italiana. Asta numai din cauza luptei impotriva raului pe care o duce de unul singur, deaia ii se zice si Razboinicul luminii. Acum ceva ani l-au prin germanii si l-au pus la mare incercare, lupta corp la corp cu bine cunoscutul Sile (fratele lui Nutu, mare german). Castigand si aceasta batalie a promis ca nu va avea pace pana nu extermina toti mafiotii si totul raul din lume. Zis si facut, intr-o zi (una cu soare dar ningea) ii apare in cale Voiculescu (o falca in sus si una in jos) recte Mupetz zis si BADARANU-NESIMTITU-SMIERCAITU. Luptandu-se cu acesta il invinge dar ramane cu destule "avarii". Dupa care este pus la mare incercare de catre comitetul PGl, un meci fata in fata cu bine cunoscutul jucator de Counter-Strike Vadim Tudor recte seful echipei Enigma!Cam atat, deci sa pun poza cu el din timpul meciului de cs!!O sa va povestesc si despre partenerul lui de lupta (Death) imediat ce o sa am timp, pana atunci o sa va pun o poza reala cu el. Quote
Pastilatu' Posted August 12, 2006 Report Posted August 12, 2006 :@ :@ :@ Xavier face legea :@ :@ :@ Pace pentru omu Xavier...esti prea prea prea penal fratele meu :@ :@ :@ OFTopIc : prefate ca dai un pm cu idul tau :@ Pace Quote
Pastilatu' Posted August 12, 2006 Report Posted August 12, 2006 Alcoolistu de mine :@ :@ Pace...Urban Friends... Fuck Yeah !! Quote
Screech Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 ce spate sexy am iar asta e curu lu phantomas Quote
djradu Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("Kw3[R)</div>Ln wrote: <div class='quotetop'>QUOTE("djradu")mai Kw3 dar cum itzi faci freza ?]dc? :@[/quote:5d52ed0267] aja k kestie Quote
djradu Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("Xavier")</div>kwerln mie nu-mi place de tine ca nu esti sincer!! De ce nu le zici adevarul oamenilor si sa le arati cum arati defapt cu adevarat, daca nu o faci tu o fac eu.Adevarul este ca Kw3[R]Ln, este cautat de mafia chineza, siciliana si italiana. Asta numai din cauza luptei impotriva raului pe care o duce de unul singur, deaia ii se zice si Razboinicul luminii. Acum ceva ani l-au prin germanii si l-au pus la mare incercare, lupta corp la corp cu bine cunoscutul Sile (fratele lui Nutu, mare german). Castigand si aceasta batalie a promis ca nu va avea pace pana nu extermina toti mafiotii si totul raul din lume. Zis si facut, intr-o zi (una cu soare dar ningea) ii apare in cale Voiculescu (o falca in sus si una in jos) recte Mupetz zis si BADARANU-NESIMTITU-SMIERCAITU. Luptandu-se cu acesta il invinge dar ramane cu destule "avarii". Dupa care este pus la mare incercare de catre comitetul PGl, un meci fata in fata cu bine cunoscutul jucator de Counter-Strike Vadim Tudor recte seful echipei Enigma!Cam atat, deci sa pun poza cu el din timpul meciului de cs!!O sa va povestesc si despre partenerul lui de lupta (Death) imediat ce o sa am timp, pana atunci o sa va pun o poza reala cu el. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahah )))))))))))))))))))))))))))))))))))) ce hazos ai fost :@ )) muhahahah )))))) Quote
Pastilatu' Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 plm sunt singurul urat de aici ? :@ :@ :@ :@ Quote
edededi Posted August 18, 2006 Report Posted August 18, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("BoRy")</div>!_30 mijto "masina"aia nu este masina oarecare aia este o masina decapotabila cu soooper airbaguri Quote
HexString Posted August 18, 2006 Report Posted August 18, 2006 !_30 aici parca trebuia sa te arati pe u nu pe prietena-ta ) sau cine o fii majina ) Quote
P1tbull Posted August 18, 2006 Report Posted August 18, 2006 yeee spiridusu ......you are the man poate imi dai si mie o fata sa fac poza cu ea Quote
!_30 Posted August 18, 2006 Author Report Posted August 18, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("DjBes7")</div>!_30 aici parca trebuia sa te arati pe u nu pe prietena-ta ) sau cine o fii majina )nu ma lasa sa fac poza singur Quote
jackc47 Posted August 21, 2006 Report Posted August 21, 2006 si akuma ...poza mea aici o poza nu i asa k sunt frumos ? don't hit me because i'm so beautiful :p:p:p:p Quote
ENCODED Posted August 21, 2006 Report Posted August 21, 2006 wrote: si akuma ...poza mea aici o poza nu i asa k sunt frumos ? don't hit me because i'm so beautiful :p:p:p:p u ejti dala de faci daia ? :@ si noaptea dailalta ? :@ :@ Quote
jackc47 Posted August 21, 2006 Report Posted August 21, 2006 lol...lasale n colo : cu daia si cu dailalta... fak din alea de care nu faci tu ...knd u faceai dalea io faceam altele.... ! Quote
!_30 Posted August 22, 2006 Author Report Posted August 22, 2006 prichindel , iti sta mintea la hack ? :@ Quote