LacatusMihai Posted yesterday at 05:58 PM Report Posted yesterday at 05:58 PM salutare, am si eu un cont de steam vechi de vreo 17 ani cred, inactiv de 9,10 ani, mi am uitat parola, iar cei de la steam nu accepta da mi trimita link pentru resetare parola decat daca le trimit un cd key, eu steam ul l am cumparat prin sms cum era pe vremuri , sms , luau euro din cont si primeam condul, acum nu mai am nimic decat acces la adresa de mail Quote
Active Members vatman32 Posted yesterday at 09:37 PM Active Members Report Posted yesterday at 09:37 PM (edited) Singura ta sansa reala e suportul de la Steam.. explicativ, rabdare .. nu vad alte sanse. Nu vad ce ai putea avea atat de important pe el de acum 17 ani dar asta e treaba ta. Click: Asistența Steam Edited yesterday at 09:38 PM by vatman32 1 Quote
Massaro Posted 15 hours ago Report Posted 15 hours ago 9 hours ago, vatman32 said: Singura ta sansa reala e suportul de la Steam.. explicativ, rabdare .. nu vad alte sanse. Nu vad ce ai putea avea atat de important pe el de acum 17 ani dar asta e treaba ta. Click: Asistența Steam Exact. Asa am facut si eu... tot prin SMS era luat, de la ComputerGames... norocul meu e ca e posibil sa fi tinut minte numarul de telefon folosit. Da-le cat mai multe detalii, locatia de unde ai cumparat, componentele de la PC daca le mai cunosti , adresele de mail folosite pe cont daca sunt mai multe, eventual niste nume pe care le-ai pus la username, etc. De regula sunt foarte baietasi oamenii de la support-ul lor, eu zic ca o sa te ajute. Quote