Noriega Posted 14 hours ago Report Posted 14 hours ago (edited) Dacă tot avem atâția ani de experiență în spate și încă mai știu o gramadă de persoane de RST, ce ar fi dacă am schimba direcția forumului către automatizări, tips & tricks, AI și monetizare, fără a intra vreodată în zona fraudei pe care am încercat mereu să o combatem? Am de 15 ani schițată metoda ideală de monetizare pentru RST, consider că încă este validă, și nu văd de ce nu am începe să facem bani și să îi ajutăm și pe alții să facă bani cu ajutorul nostru fără a încălca legislația. Admini și useri ce părere aveți? Îi dăm drumul la treabă? Ne dedicăm energia să facem o treabă serioasă care să aducă cu adevărat plus valoare, sau îi lăsăm pe toți diletanții de pe comunități ca BlackHatWorld să facă bani din mizerii, țepe și tutoriale care nu funcționează? Comunitatea RST a fost mereu corectă cu userii și nu a promovat țepe. De ce nu am face din treaba asta și din experiența noastră, a tuturor, un business din care să producem bani? Edited 14 hours ago by Noriega Quote
M4T3! Posted 11 hours ago Report Posted 11 hours ago Da, sectiuni dedicate gen marketing afiliat, monetizare, ai... chiar ar fi benefice Quote
j1ll2013 Posted 2 hours ago Report Posted 2 hours ago problema e alta. contextul global in care ne aflam (orientul mijlociu, criza financiara ca in 39) ! e simplu sa se faca o categorie ceva etc. Quote
archerise Posted 1 hour ago Report Posted 1 hour ago (edited) sustin. automatizarile din ziua de azi create cu AI sunt baza fundatiei de maine. sunt curios cu ce tools lucrati si ce proiecte aveti in desfasurare. caut colaborator pentru un proiect, imi trebuie reclama si sa automatizez urcarea de content cumva.. @M4T3! tu esti omul potrivit pentru nisa mea 😂 rst united, hai sa reinviem comunitatea. Edited 1 hour ago by archerise Quote