Pastilatu' Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Bun sper sa nu supar pe nimeni daca miam facut un topic in care am sa va invat cum sa pacaliti SISTEMUL , sa luam ce e al nostru , sa fie totul MOCA ...sau ieftin :@ sau...sa castigam bani ...pariu sigure , si multe multe alte chesti.. :@ deci o sa ma apuc de compus sper sa va placa tutorialele mele Quote
zbeng Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 o sa asteptam nerabdatori tutoriale ca sa invatam MULT Quote
Pastilatu' Posted August 7, 2006 Author Report Posted August 7, 2006 Bun dragi mei haideti sa va prezint primul lucru cum sa castigam bani acolo pentru un suc ...pentru o shaorma ... acest sistem se numeste PROPUNERE DE PARIU cum functioneaza va intrebati nu ? :@pey simplu propuneti un pariu care sa para imposibil ....sa faca lumea sa creada ..."nu domne nu e posibil nu ai cum " ..."iar tu sa zici ba pot...facem pariu si iti arat sa vezi ca pot " eh atunci...ai captat atentia ... ar plati doar ca sa afle cum ...corect ? bun si acuma haide sa incepem prin a va prezenta un gen de astfel de pariu sper sa va placa Truc la biliard 1Pentru inceput ...luati un tovaras si il provoci la acest pariu e simpluSa bage bila rosie ....fara sa atinga bila intermediara ...ca in prima poza......eh ....boon ...nu e ashea ca pare cam imposibil sa bagi bila rosie fara sa atingi bina ...verde...spre exemplu ....ganditiva..e intre bila alba si bila rosie......nu merita un pariu nu v-ar tenta ? ....sa pariati cu mine ca eu stiu cum sa bag bila rosie fara sa ating bila verde.....haideti sa va ofer solutia ......va lasati prietenul sa se chinuie el facand miscari ...unghiuri si nebuni pe acolo......sa se chinuie...., dupa care ii spuneti pui pariu pe ....x lei ca eu bag 100% bila fara sa o ating pe cea intermediara ? pey :@ va dati seama ca va fi curios si se baga...si acuma uitati solutia in urmatoarea poza Simplu...nu ati specificat.....daca poate sa se foloseasca de orice obiect...el doar trebuei sa bage bila rosie fara sa atinga pe cea verde...eh voi puneti triunghiul in ashea fel in cat sa nu atinga nici bila verde...ci doar pe cea rosie...si o loviti usor in ashea fel in cat sa ii dati un impuls bilei rosie......cam asta a fost prima lectie......de pariu sigur Quote
eddie47 Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 :@ Cand vin tovarasii de la mare si merem la o bila ma imbogatesc...Onassis ma fac Astept si alte tut !PS: 500 post and still growing Quote
Fatal1ty Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 hopa as incerca da mie sa nu se oftice sa ma casapeasca :@ Quote
zbeng Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 interesant daca restu vorfi asa o sa ma imbogatesc Quote
sym Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 sa fim seriosi, vino la mine cu o solutie de asta dupa ce m`am chinuit eu acolo, si sa mai ceri si banii pe pariu, si iti garantez k iti bag ambele bile si tacu` si triunghiul in fund ... Quote
djradu Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 alta solutzie !!! bagi bila rosie direct cu mana ca nu ai specificat ))))))))))))) Quote
Pastilatu' Posted August 7, 2006 Author Report Posted August 7, 2006 nici de al dracu nu inteleg de ce nu pot sa postez... am scris acuma ditamai tutorialul si imi scrie forbidend ...dar cand scriu ashea...ma lasa.. Quote
sym Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 probabil pentru ca forumul considera un mesaj mare flood ?app, uite o idee de tutorial pentru inginerie sociala dupa ce ai facut cu mine pariul de mai sus, iar eu am avut reactia pe care am redat`o in postul anterior, cum ma convingi tu pe mine, sa nu`ti introbag acele obiecte in popou .. rapindu`ti astfel virginitatea in poponet si ruinandu`ti sansa la o copilarie fericita :@ :@ :@ eu - nervos si extrem de iritat dupa solutia care mi`ai oferit`o la pariu- imens 4x4, 1.90m inaltime- probabil cu o arma alba in buzunartu- habar n`am :@ :@ :@ asta da subiect Quote
zbeng Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 seuryti script a lu kwerln cam face fite :@ Quote
Pastilatu' Posted August 7, 2006 Author Report Posted August 7, 2006 atunci...te crezi mare si fortos ? daca crezi ca esti mare si fortos mai pot sa fac un pariu care sa te faca sigur pe tine :@ si tot eu sa castig Quote
Pastilatu' Posted August 7, 2006 Author Report Posted August 7, 2006 Facem un pariu as scrie aici tot si cum dar mei sa nu scrie iar forbiden ... :@ :@ aoleu cate am de spus.... Quote
edededi Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 spiridus am pacalit cativa colegi de clasa asa am castigat 200.000 Rol ejti tare man cand mai gasesti din astea sa le postezi Quote
Pastilatu' Posted August 7, 2006 Author Report Posted August 7, 2006 :@ :@ :@ aoleu nu le gasesc......le stiu ......e stiinta si logica mai am dat imi da cu forbiden pace...sa speram ca se rezolva Quote
Pastilatu' Posted August 7, 2006 Author Report Posted August 7, 2006 Boon inca un pariu imposibil .......adica care pare imposibilsa il numim Apa Vs. Whisky Ce ne trebuie : 1.Whisky2.Apa 3.Un obiect care sa fie intre ele (ex: carnet de conducere ) Propunerea : Sa transferi apa in paharul cu whisky si whisky in paharul cu cu apa , fara sa folosesti alt pahar si fara sa folosesti gura .. Quote
Pastilatu' Posted August 7, 2006 Author Report Posted August 7, 2006 Paharul cu whisky ...cu gura in sus .....se pune carnetul de conducere deasupra paharului si se ridica si se pune paharul cu apa peste el ..... si efectul se va vedea totul tine de densitate Quote
Pastilatu' Posted August 7, 2006 Author Report Posted August 7, 2006 P.S : altfel nu am putut sa postez... ca ii da cu forbiden Quote
Pastilatu' Posted August 7, 2006 Author Report Posted August 7, 2006 cam atat pt astazi maine vin cu mai multe ......mie lene sa scriu Quote
Pastilatu' Posted August 8, 2006 Author Report Posted August 8, 2006 Ingineria Sociala......hmmmm se pare ca...multe din ideile hackerilor.....pentru a dezvolta acest gen de hacking/cracking .....este transpus si in filme...hai sa dam cateva exemple...1.Ziua Independentei : Au folosit o nava veche care 2 oameni sa se infiltreze si sa infecteze nava mama cu virus 2.Hackers: Cautarea in gunoaie pentru a obtine informati persoanele si importante 3.Jocuri de razboi : Cunoasterea creatorului pentru a afla parola bazei de date militareSunt multe altele...invatati ...studiat...va ajuta mult...nu stiu daca azi o sa predau ceva...dar maine promit solemn ca predau :@ Quote
Pastilatu' Posted August 8, 2006 Author Report Posted August 8, 2006 Buuuuuuun haideti ca miam luat inima in dinti si sa incep inca o Propunere de pariu Se pare ca ...na iesim cam des cu tovarasi la biliard nu ? hai sa ma facem un pariu ...foarte tare...Trebuie sa bagati prima data bila galbena si dupaia bila neagra....sa intre in acea gaura..... :@ ce ziceti mere ? :@ Haideti sa vedem.........e simplu Aranjati bila numaru 1 pe creta...dupa cum vedeti cum e aranjat triunghiul...si acuma sa vedem efectul Efectul:Pace pentru toti...poate castigati ceva...bani pe pariul asta...ca e prea tare Quote
eddie47 Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("SpiridusuCaddy")</div>Buuuuuuun haideti ca miam luat inima in dinti si sa incep inca o Propunere de pariu   Se pare ca ...na iesim cam des cu tovarasi la biliard nu ? hai sa ma facem un pariu ...foarte tare...Trebuie sa bagati prima data bila galbena si dupaia bila neagra....sa intre in acea gaura..... :@ ce ziceti mere ?  :@  Haideti sa vedem.........e simplu  Aranjati bila numaru 1 pe creta...dupa cum vedeti cum e aranjat triunghiul...si acuma sa vedem efectul  Efectul:Pace pentru toti...poate castigati ceva...bani pe pariul asta...ca e prea tare :o :oBa tu te-ai bulit la scufitza ?! Quote