CeeJay Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 (edited) Va prezentam La Bodega cu Haceri, live, in conferinta Yahoo:-In rolurile principale:wgigi999 = CeeJayMihai Alin = KestorBlack Ghost = un ratat de pe xenon-centerEnjoy Black Ghost has joined the conference.Mihai Alin has joined the conference.wgigi999: el e un prietenMihai Alin: salwgigi999: salBlack Ghost: salwgigi999: am 2 invitatiiMihai Alin: vreau si eu sa invat sa fiu mare spargator de saituriwgigi999: vreau si eu sa stiu htmlwgigi999: vorbeste si tu cu noi macar 15 minuteBlack Ghost: va pricepeti la engleza?Mihai Alin: tu esti hacer nu ? invatane si pe noi sa stim programare de facut siteuriwgigi999: ceu stiu putinawgigi999: *euMihai Alin: si eu la fel da ma descurcwgigi999: putin asawgigi999: ca dup-aia ne descurcam noiwgigi999: cum e sa fii hacer?Black Ghost: http://www.w3schools.com/htmL/Black Ghost: periculos de bunMihai Alin: e site dala cu scris multMihai Alin: si explica greuwgigi999: e frumorwgigi999: si cu exemplewgigi999: etcMihai Alin: io vreau sami zica un pro despre chestiile astea ca restu ma descurcwgigi999: si eu la felwgigi999: sa stiu de ce ma apucBlack Ghost: inainte de toate apucati-va de htmlBlack Ghost: si pe net nu gasesti nimicBlack Ghost: doar in englezawgigi999: pai tocmai deaiawgigi999: am facut la scoalaMihai Alin: io am spart siteuri da era un prieten langa mine si scria el da nu vrea sami explice... zicea si el ceva de html si csx dar vreau sa-mi explici tu esentialu ca am auzit ca eshti deshteptMihai Alin: si te pricepiMihai Alin: la dasteaBlack Ghost: html si cssBlack Ghost: sunt multe metode de a sparge site-uriwgigi999: da.... cand a spart catalin saitul alaMihai Alin: el zicea csx da tu esti mai destept ca elwgigi999: si eu eramMihai Alin: eram cu cosmin da el e bulangiu nu ne zice de unde a invatat si ce facewgigi999: dar ce saituri ai spart tu?wgigi999: zi-ne si nouaBlack Ghost: daca aveti o carte de html luati si invatati codurile toate astea ca daca o sa va preocupe cum sa spargeti site-uri sunteti de rasul tuturor Mihai Alin: de-asta vrem sa ne explici si tuBlack Ghost: mai pe inteles tau eu nu sunt HACKERMihai Alin: hai ma stiu ca tu te pricepi da nu ne lua la misto sunte si noi oameniBlack Ghost: eu sunt CRACKERwgigi999: aaawgigi999: dala care face jocurili samearga fara cdBlack Ghost: eu trebuie sa gasesc hackeriMihai Alin: sau dalea de le repari ca sa nu mai scrii serialuwgigi999: si daca gasesti ce le faci?Black Ghost: nu ala ii crackwgigi999: ce faci cu eiwgigi999: ?Mihai Alin: il pui acolo la jocMihai Alin: credBlack Ghost: le dau ip lor la administratorul site-uluiMihai Alin: sau il stergiBlack Ghost: Cracker si crack nus tot aceeasiwgigi999: la administratorul carui saitwgigi999: ?Black Ghost: crack este la un jocBlack Ghost: care vrea sa spargawgigi999: aaaaBlack Ghost: hackerulwgigi999: esti un fel de politaiwgigi999: Black Ghost: ceva in genul astaMihai Alin: esti un gardian al internetuluiMihai Alin: cool !Mihai Alin: ne arati si noua ? te rugam ?wgigi999: deci daca vreau sa spar un sait tu ma spui?wgigi999: si hacerii cum ii prinzi?Mihai Alin: baa tu cf mah o fi dala de am vazut eu in filmeBlack Ghost: mie nimeni nu mi-a aratat am invatat de la scoala cand faceam informatica si acasa cu cartile de informatica in manaMihai Alin: ca geims bond alaMihai Alin: jameswgigi999: noi suntem nubiMihai Alin: pai da la scoala e greuMihai Alin: e mai usor de la oameni care se pricepBlack Ghost: cati ani aveti?wgigi999: am o profesoara care pune numai note micviMihai Alin: eu am 33Mihai Alin: dar am toata viatza inaitne sa invatwgigi999: eu 21Black Ghost: esti cam mare wgigi999: tu cati ani ai?Mihai Alin: eu ? nu dar eu n-am fost la mate info sau la asteaMihai Alin: intelegi ?Mihai Alin: mi-am ratat carieraMihai Alin: Black Ghost: si ce esti?Mihai Alin: cn ?wgigi999: eu sunt omMihai Alin: tu cati ani ?Black Ghost: 17Black Ghost: 18Black Ghost: 19wgigi999: adica cum?wgigi999: 19?Mihai Alin: nuti spun ca razi de mine nu vreau sa zici ca sunt nubBlack Ghost: is in clasa 11wgigi999: aaMihai Alin: esti tanar si deja sti multewgigi999: eu am calculator de o lunaBlack Ghost: voi ce trebuie sa faceti sa umblati pe forumuri de tipul :wgigi999: si nu prea stiuwgigi999: decat asa vorbesc pe messBlack Ghost: http://hackpedia.info/wgigi999: ce e ?Black Ghost: vezi ca scrie explicit pe acolowgigi999: hackeri?Black Ghost: daMihai Alin: e un felMihai Alin: de enciclopediaMihai Alin: cu coduriMihai Alin: nu ?Black Ghost: daBlack Ghost: ai de invatatMihai Alin: cum e arborele lumii alaMihai Alin: nu ?Black Ghost: http://rstcenter.com/forum/Black Ghost: si astaMihai Alin: asta ce e ?wgigi999: dar tu cum prinzi hackerii?wgigi999: pe aia de pe saiturile alea de ce nu-i prinzi?Black Ghost: folosesc metodele mele scampagesMihai Alin: parca am mai fost acolo da mau dat afara nush cMihai Alin: dcwgigi999: ce e scampages?Black Ghost: pagini falsewgigi999: aaaaMihai Alin: adica cum sunt banii falsi sau... ?Black Ghost: ceva in genuwgigi999: si cand intra pe paginile alea tu ii hacuiesti pe ei?Black Ghost: daMihai Alin: si le afli parole tot ?wgigi999: deci tot esti hacker Black Ghost: de exemplu pe yahoowgigi999: da?wgigi999: mamaaBlack Ghost: wgigi999: vreau si eu sa stiuwgigi999: doar html trebuie sa invat?Black Ghost: html pentru incepatorMihai Alin: adicaBlack Ghost: n00bMihai Alin: daca stii htmlMihai Alin: noi nu suntem noobi ca noi cerem ajutorBlack Ghost: va fi mai usor sa inveti celelaltewgigi999: si ca sa stiu sa sparg parole ce trebuie sa invat?Mihai Alin: deci cu html putem sa facem programe]Mihai Alin: sau jocuriBlack Ghost: mai ai pana acoloBlack Ghost: nu cu html faci pagini webwgigi999: aaaMihai Alin: jocuri dalea cum e conquiztadorBlack Ghost: da se poate spune si asawgigi999: cum e xenon-center, nu?Mihai Alin: ala e forum ma cred ca e altcevaBlack Ghost: xenon-center este un banal forum care-ti fura userul si parolaBlack Ghost: Mihai Alin: adica cum ?wgigi999: da??wgigi999: pai si am cont acoloBlack Ghost: nu mai glumescBlack Ghost: ce vati panicat inca n-a venit apocalipsaMihai Alin: mie mia zis un pritetenMihai Alin: caMihai Alin: daca iti fura parolaMihai Alin: poti sa reclami la politia internetuluiMihai Alin: exista asa ceva sau facea misto de mn ?wgigi999: da tu ai sait?Black Ghost: nu exista te pacaleawgigi999: tu ai sait?Black Ghost: am avut dar nu mi-a placutwgigi999: de ce ti-a picat?Black Ghost: l-am sterswgigi999: de ce?Mihai Alin: sait e ala care incepe cu www sau alea care incep numa cu http nu se numesc siteuri si nu pot fi sparteBlack Ghost: a venit Nanutzu cu propunerea ca sa fiu designermul lui si de sataMihai Alin: cn e nanutzuBlack Ghost: admin wgigi999: unde?Black Ghost: Xenon-Centerwgigi999: aaawgigi999: si el e hacker?Black Ghost: nu stiuwgigi999: dar pe el de ce nu-l spui la politia internetului ?Mihai Alin: nai zis tu ca esti un fel de politistMihai Alin: care toarna haceriBlack Ghost: ajut oameniiBlack Ghost: nu-s politist vrei sa mi se urce toti hackerii in capwgigi999: dar ai zis ca si tu ii haceresti pe hackeriwgigi999: deci si tu esti tot hackerMihai Alin: da ce saituri ai mai spart asa in ultimele zile ?Black Ghost: hai sa spunem ca suntwgigi999: nu auzi ma ca nu sparge saituriwgigi999: ce hackeri ai predat tu la politie?Mihai Alin: da haceresteMihai Alin: haceriwgigi999: mdapMihai Alin: ce haceri tari mai sti tu Black Ghost: nemesis is multi dar nimeni nu-si face publica identitateaBlack Ghost: bolfescuBlack Ghost: sigismuntMihai Alin: nemessis e pe xenon ? Edited December 7, 2008 by CeeJay Quote
CeeJay Posted December 6, 2008 Author Report Posted December 6, 2008 (edited) Black Ghost: nuMihai Alin: crezi ca daca invat devin si io ca tn ?Black Ghost: ai de invatat mult dar incearcawgigi999: dar tu ce stii acum?Mihai Alin: ms mult wgigi999: stii sa faci programe de spart parole ?Black Ghost: html , css , xthml , ma descurc putin in visual basicwgigi999: mistoooMihai Alin: ce tare sa sti atatea cum nu le uiti in timpBlack Ghost: hai ca am vazut de astia care cer stii sa spargi parola la id de messengerBlack Ghost: in fiecare zi le probezwgigi999: si merg?Black Ghost: cum sa nu meargawgigi999: nu vreau parole la messwgigi999: a nu am ce facewgigi999: cu eleMihai Alin: io am un prieten care zice ca e inginer sociolog sau ceva de genu. cred ca face misto de mine ca nai cum sa afli parole fara programeMihai Alin: tre sa sti sa spargiBlack Ghost: uite o expresie gresita Black Ghost: o parola nu se spargeBlack Ghost: ea se furaBlack Ghost: FURAwgigi999: da?wgigi999: si cum o furi tu? cu scampages?Mihai Alin: tre sa furi fara sa spargi sa ucum ?Black Ghost: sau keyloggerwgigi999: ce e ala?Mihai Alin: cei ala ?Mihai Alin: tot un programBlack Ghost: parola nu poate fi spartaBlack Ghost: ea poate fi furataBlack Ghost: keyloggerwgigi999: si tu stii sa faci keiloger?Black Ghost: ahaBlack Ghost: cauta pe google si vezi ce inseamaMihai Alin: se zice keylogger frate nai vazut cum a scris omu ??wgigi999: si cu ce il faci? xhtml?Black Ghost: KEYLOGGERwgigi999: keyloggerMihai Alin: nu cu css credwgigi999: Mihai Alin: ca el a ziswgigi999: aaaMihai Alin: ca xhtml e de spart saituriwgigi999: aaaBlack Ghost: cu html , css , xhtml , php faci pagini webBlack Ghost: umbli la design la totMihai Alin: php ? ce e aiaMihai Alin: tot un programwgigi999: si keylogeru il faci cu vizual?Black Ghost: alt program wgigi999: *keyloggerBlack Ghost: aha deppinde mai folosesc si alte programewgigi999: care?Mihai Alin: auzi da cum faci virusi daia de tre sa chemi pe unu care se pricepe sa tii scoataBlack Ghost: sunt o groaza de virusiMihai Alin: aia mai mariMihai Alin: care iti sparg sistemuBlack Ghost: troiani de care?wgigi999: aaaMihai Alin: nush exactBlack Ghost: worm malwarewgigi999: am auzit de troianMihai Alin: worm nu e viermeMihai Alin: in englezaBlack Ghost: dawgigi999: am avut si eu in calculator?wgigi999: aaaaBlack Ghost: calul troian iti ingreuneaza doar netulwgigi999: cum, vine calul si calca pe firul de net?Mihai Alin: Black Ghost: Mihai Alin: ba da prost esti ma marianeMihai Alin: e o denumire maMihai Alin: nu sti povestea cu calu troian ?wgigi999: el asa e zisMihai Alin: ca la istorie chiar ma procepBlack Ghost: iti intra in sistemMihai Alin: ce draqwgigi999: ca e cal wgigi999: aaaaaaaa deci nu e cal, ca calul nu incape in calculatorMihai Alin: deci dupa legenda troiei, calu troianMihai Alin: era ala de l-au trimis la troieni si noapte lau deschis si inauntru erau soldatiMihai Alin: si au atacatMihai Alin: cetateawgigi999: aaaaMihai Alin: si iau batutMihai Alin: deci asa cred ca e si virusu astaBlack Ghost: frumoasa lectie de istorieBlack Ghost: virusul iti intra in sistemMihai Alin: ms wgigi999: si virusul ce face?Black Ghost: la virusi nu prea ma pricep ca nu am avut probleme cu eiwgigi999: face netu sa mearga mai bine?Mihai Alin: si cum ii scotiBlack Ghost: nu iti face netu sa mearga mai greuMihai Alin: stergi fisiereMihai Alin: din calcBlack Ghost: cu antivirusMihai Alin: cu manaMihai Alin: aa e tot un programBlack Ghost: KASPERSKYMihai Alin: facut cu csswgigi999: am auzit de elwgigi999: e pe ecran la minewgigi999: da la mine nu e antivirusMihai Alin: io am unu bitdefender care nu ma lasa sa inchid calc din butonu ala din stanga nush dc tre sal scot din priza.... wgigi999: scrie internet securitiBlack Ghost: hai ca ma duc la culcarewgigi999: *securitywgigi999: mssMihai Alin: ms mult detotMihai Alin: te mai intrebamMihai Alin: daca nu ne descurcamMihai Alin: ok ?wgigi999: mai vorbim, nbMihai Alin: nbBlack Ghost: nb Edited December 7, 2008 by CeeJay Quote
Kestor Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 Urmariti-ne din nou la o noua editie "La bodega cu haceri"Coming soon... on RstCenter Quote
black_death_c4t Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Replica coolBlack Ghost: mie nimeni nu mi-a aratat am invatat de la scoala cand faceam informatica si acasa cu cartile de informatica in manaConcluzia :Niciuna nu gasesc nimic amuzant , poate daca era o discutie cu nabahutz ala Quote
Kestor Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Niciuna nu gasesc nimic amuzant , poate daca era o discutie cu nabahutz alaAla nu stie inca sa scrie. Doar sa vorbeasca (si ala vai de mama lui) Quote
Nytro Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 "Black Ghost: periculos de bun""Black Ghost: folosesc metodele mele scampages""Mihai Alin: io am spart siteuri da era un prieten langa mine si scria el da nu vrea sami explice... zicea si el ceva de html si csx dar vreau sa-mi explici tu esentialu ca am auzit ca eshti deshtept""Black Ghost: mai pe inteles tau eu nu sunt HACKER""Black Ghost: eu sunt CRACKER""Black Ghost: eu trebuie sa gasesc hackeri""Mihai Alin: esti un gardian al internetului""Mihai Alin: sait e ala care incepe cu www sau alea care incep numa cu http nu se numesc siteuri si nu pot fi sparte""Black Ghost: nu-s politist vrei sa mi se urce toti hackerii in cap""wgigi999: deci si tu esti tot hacker""Black Ghost: hai sa spunem ca sunt""Black Ghost: html , css , xthml , ma descurc putin in visual basic""Mihai Alin: ce tare sa sti atatea cum nu le uiti in timp""wgigi999: si cu ce il faci? xhtml?""Black Ghost: KEYLOGGER""Mihai Alin: nu cu css cred""Mihai Alin: ca xhtml e de spart saituri""Mihai Alin: php ? ce e aia""Mihai Alin: tot un program""Black Ghost: calul troian iti ingreuneaza doar netul""wgigi999: cum, vine calul si calca pe firul de net?""wgigi999: aaaaaaaa dec nu e cal, ca calul nu incape in calculator""Black Ghost: KASPERSKY""Mihai Alin: facut cu css""wgigi999: am auzit de el""wgigi999: e pe ecran la mine""Mihai Alin: io am unu bitdefender care nu ma lasa sa inchid calc din butonu ala din stanga nush dc tre sal scot din priza.... "Desi nu cred in Dumnezeu : "Mare e gradina Domnului" Quote
Guest vini4p Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 "Mihai Alin: io am unu bitdefender care nu ma lasa sa inchid calc din butonu ala din stanga nush dc tre sal scot din priza.... " La faza asta am fost pe jos )))) Quote
demon_zone Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 "Black Ghost: calul troian iti ingreuneaza doar netul""wgigi999: cum, vine calul si calca pe firul de net?""wgigi999: aaaaaaaa dec nu e cal, ca calul nu incape in calculator"linie linie paranta paranteza=)) Quote
nosferatu Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 hai ca e prea penal ) pe ala il urmareste inteligenta, dar din fericire el este mai rapid Quote
CeeJay Posted December 7, 2008 Author Report Posted December 7, 2008 wgigi999: dar tu cum prinzi hackerii?Black Ghost: folosesc metodele mele scampagesandBlack Ghost: xenon-center este un banal forum care-ti fura userul si parolaandwgigi999: ce hackeri ai predat tu la politie?Mihai Alin: ce haceri tari mai sti tuBlack Ghost: nemesis is multi dar nimeni nu-si face publica identitateaBlack Ghost: bolfescuBlack Ghost: sigismuntandBlack Ghost: calul troian iti ingreuneaza doar netulde-aici mi-am dat seama ca esti ratat.de-aici mi-am dat seama ca esti si mai ratatno offence dar... ai fost penibil Quote
Gugulica Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Ce treaba ai tu cu mine?Vezi-ti de hackul tau , eu imi vad de problemele mele.Eu nu sunt un bufon pentru voi. Quote
black_death_c4t Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Ce treaba ai tu cu mine?Vezi-ti de hackul tau , eu imi vad de problemele mele.Eu nu sunt un bufon pentru voi.Ba esti , mai bine numai intri ca te iriti prea repede. Quote