Jump to content
ben20

Ce sa aleg :)) ?

Recommended Posts

Posted

Ce limbaj imi recomandati avand in vedere ca nu stiu niciunu ma gandeam ca in timpu liber sa mai fac ceva si m am la programare si mai ales la VB ca e cu virusi vrajeli keyloggere cheaturi voi ce-mi recomandati ?

Posted

avand in vedere ca te ocupi de design de site-uri , ai putea incerca sa inveti si HTML si PHP , JavaScript ... sau pentru programare propriu-zisa cele recomandate de TinKode

Posted

n am sa ma fac web programator doar web designer ce fac acuma ce invat asta e pentru mine nu invat acuma ca "o sa ajung mare" si alte vrajeli creca VB care era ultimu 6 ? asa se numeste si softu VB 6 ? dar sunt curios ce poti face cu python ?

Posted

Python e un limbaj de programare dinamic multi-paradigma.E utilizat de organizatii ca NASA,google,yahoo ca limbaj de scriptare in multe aplicatii,inclusiv aplicatii lideri in sfera 3D

Posted

Cred ca e bine sa incepi cu cel mai tare limbaj de programare: pseudocodul. Te poti antrena initial cu schema logica. Nu exista program complex la care sa nu fie facuta o schema logica. Fie ea doar pentru o clipa in mintea programatorului.

Posted
pseudocodul il fac la scoala deci fie ca vreau fie ca nu, il invat da ma gandeam ce pot face cu python evill stuff :)) cu vb m am lamurit

Daca nu il ai si esti pe windows il iei de aici Win sau WinAMD64, de aici iei extensii/module mai speciale pt. windows pywin32 sau pywin32AMD64 si de aici iei ceva cu care iti poti face executabile pt. scripturile tale py2exe(i386) sau py2exeAMD64, apoi inveti dupa tutorialul lor ca te invata tot ce trebuie cum trebuie si cu exemple aici, apoi sa zicem ca ai invatat cum trebuie script-ul propriu-zis te poti apuca sa inveti sa faci si interfete ... dar niciodata sa nu te apuci mai intai de GUI daca nu ai habar in mare parte de cod ... in special clasele, etc.

Si cu python poti face foarte usor "evil stuff" ... te folosesti de module ca socket,etc inveti sa faci legatura intre pc-uri si pana ajungi sa-ti faci si un keylogger

:: toate link-urile sunt pt. ultima versiune 2.6.1 - 4 Dec. 2008 iar mie imi merg alea primele fara amd64 ... depinde ce sistem ai sau os mrg vezi u care merg

spor la lucru si daca ai nevoie de ajutor .. normal postezi la ajutor :))