Guest ballack Posted January 1, 2009 Report Posted January 1, 2009 o.Ohttp://www.220.ro/PwPHoYEI0A/Pe-Contrasens-Pe-DN1.html Quote
xZu Posted January 1, 2009 Report Posted January 1, 2009 "taranu` de bucuresti e cel mai prost animal. nici hartie igienica nu meritati."Asta replica de replica +)) Quote
PetreTerror Posted January 1, 2009 Report Posted January 1, 2009 "taranu` de bucuresti e cel mai prost animal. nici hartie igienica nu meritati."clar o replica pe masura prostiei alora...de ce se intampla atatea accidente ? k aia is niste pizde fara cap,cu carnetu luat pe spaga,cu masini puternice,invers proportional cu inteligenta lor...Mai am umpic pana imi iau carnetu shi mi groaza k ii plina tara de retardati dinaia!!! Quote
Guest vini4p Posted January 2, 2009 Report Posted January 2, 2009 PetreTerror ai dreptate doar in Romania se poate intampla asa ceva, am fost in Germania, Franta dar acolo rar vezi specimene ce sunt la noi in Romania ma refer la conducatorii auto.La noi este legea junglei in trafic !!!! Quote