Guest ballack Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 So ieri mi-am reinstalat winul si am bagat sp1 .. azi am incercat sa descarc sp2 dupa microsoft.com , dar acesta nu mergea . Dupa ce am instalat sp2 merge microsoft.com , deci care e faza ? =D Quote
Vlachs Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 poate ca nu puteai sa accesezi microsoft in momentu ala, ai incercat cu un proxy Quote
Guest ballack Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 cred ca nu a fost o coincidenta ..I-am zis lu black ca nu merge microsoft , dar lui ii mergea si mie nu . @benny toate siteurile imi mergeau . Tot ce tine de microsoft nu . Nu aveam nici un proxy . Quote
Vlachs Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 ma refer ca doar tie nu iti mergea si trebuia sa incerci printr-un proxy sa deschizi adresa, se poate inampla cateodata daca scrii www.google.ro sa nu iti mearga sa deschizi googleul si cand scrii google.ro sa iti mearga Quote
OrIaX Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 conteza: ce cd-key aveai, daca era banat sau nu online daca sp1 era patchuit sa nu faca update deci sa nu accepte conexiuni cu microsoft. sunt multi factori. In general despre asta e vorba. oricum daca nu era original si era un distro mai ciudat asta e cauza , iar daca era un distro curat atunci tine de "coicidenta". Quote