cmiN Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Sa aiba un fel de sectiune mai speciala exact sau ceva de genu cum e si pe milw0rm unde cine vrea inregistreaza un hash iar oricine de pe forum/din afara care reuseste sa-i gaseasca plain text-ul sa-l uploadeze tot la sectiunea asta da intr-un alt tab, unul pentru hash-uri rezolvate apoi este verificat automat daca e corect si se uploadeaza ca rezolvat ... etc apoi user-ul primeste mail ca i s-a gasit ce cauta .. si alte optiuni mai fiabile vedeti voi.Si nu o sa mai fie atatea topicuri inutile si o sa fie mai bine pt. toata lumea.Jur ca am cautat ceva vreme sa vad daca s-a discutat de asa ceva pana acum si inca nu am gasit, daca gasesc ceva asemanator il sterg, daca gasiti voi inaintea mea anuntati-ma . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmiN Posted January 20, 2009 Author Report Share Posted January 20, 2009 Exact ... sa aiba de toate si simt ca pe urma o sa aiba mai multa reclama si mai multe avantaje si o sa se deosebeasca cat de cat de celelalte si prin asta.Dar de ce nu vor face ? Implica multa munca ? E nevoie de mult spatiu pe host ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 Daca vrei sa se salveze pe host o baza de date de hashuri... Nu e o idee prea buna. Fa un mic calcul: hash=32 de bytes, parola=8 bytes ( sa zicem ) deci vor fi necesari 40 de bytes pentru un hash . In fine, pentru toate combinatiile ( aranjamentele daca ati facut la matematica ) posibile de 6 caractere a-z sunt 26*25*24*23*22*21 de posibilitati. Pentru a-z, A-Z, 0-9, !-) sunt 72*71*70*69*68*67 de posibilitati. Fa acele calcule si inmulteste cu 40 de bytes necesari pentru un hash. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrIaX Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 4 terabyte(s) am gicit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 Nu mai stiu. Calculasem intr-o zi la scoala intr-o ora de mate cand nu aveam ce face si ajunsesem pe la 40 de Terra, dar nu mai stiu la cate caractere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmiN Posted January 20, 2009 Author Report Share Posted January 20, 2009 De fapt sunt toate combinatiile a-z, 0-9 de 32 de caractere lungime, dar numarul de parole poate fi infinit ...Si eu care voiam sha512 ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acidripp Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 mah, daca e doar 4 tera .. pun eu host la dispozitie daca e 40 de tera, "go fish" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmiN Posted January 21, 2009 Author Report Share Posted January 21, 2009 Oricum nu se merita trebuie gasita alta metoda ... eu stiu sa asocieze sau ceva analog ca e prea primitiv sa inmagazinezi miliarde de hashuri sau cate or fi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 Bruteforce de asemenea ar dura cam mult... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...