Jump to content
Elias

acces la baza de date [url]http://en.createur-sites-web.com/[/url]

Recommended Posts

Posted

Daca s-ar putea as ravni si eu la nijte templeaturi de akolo ca sunt super. Daca se poate mie mi-ar trebui 11631 10637 11196 11529 .Stiu ca sunt cam multe ...sper sa ma poti ajuta;).Poate aj putea sa ma recompensez cumva sa nu raman dator ;).Multumesc anticipat...Thanks

Posted

chiar nu stiu cum sa fac sa pun undeva toate templaturile sa aveti aces la ele .. toti faza e ca nu pot pune un shell pe site .. nu am drept de scriere .. asteptati putin si vad cum fac

Posted

Eventual s-ar putea sa le downloadeze si dupa accea sa le uploadeze pe un FTP .... de acolo ni le luam noi ... ex : ftp://teampleates.lx.ro e FREE ...Eventrual dak ar salva fiecare teampleate rar ne-ar fi si mai usor ... dar lui mai greu ... oricum sper sa se rezolve cumva ;)) oricum inca o data Thanks Elias pentru cand le v-om primi ;):P:)

Posted

<div class='quotetop'>QUOTE("DjBes7")</div>

Eventual s-ar putea sa le downloadeze si dupa accea sa le uploadeze pe un FTP .... de acolo ni le luam noi ... ex : ftp://teampleates.lx.ro e FREE ...Eventrual dak ar salva fiecare teampleate rar ne-ar fi si mai usor ... dar lui mai greu ... oricum sper sa se rezolve cumva ;)) oricum inca o data Thanks Elias pentru cand le v-om primi ;):P:)

... omule nu stiu cum sa iti spun dar sa stii ca sant unele templaturi care au cam 50 de mb ... deci ... daca imi dai tu 10mb de banda udsi cam 1 gb de spatiu unde sa le ridic ..... ar mai merge incercat