cmiN Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Un "craciueste-ma" dinacela facut in python (nu aveam ce face intr-o seara timp de 5 min.).Daca nu-l "spargeti", in fiecare zi dau edit cu cate un indiciu .Scopul nu este sa aflati parola corecta ci sa incercati sa ajungeti la acel msgbox (care apare in caz de este introdusa parola corecta sau pur si simplu daca e crack-uit).HF!download Quote
virusz Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 "Da, ai ghicit parola, deci cmiN e cretin :P"daca erai cretin nu faceai un crackme sau alte chestii... Quote
xact Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Interesanta provocare.... Apropo de chestia asta... ce-ati spune de un "fazan" de crackme-uri? Ceva in gen unul propune un crackme, cel ce il sparte propune pe urmatorul, etc... ?Eh? Quote
Guest Praetorian Posted February 25, 2009 Report Posted February 25, 2009 Alea se numesc challenge-uri si sunt naspa! Quote
cmiN Posted February 25, 2009 Author Report Posted February 25, 2009 GJOricum asta a fost unu simplu ... mai am de lucrat la urmatorul , btw te-ai folosit de olly ? Quote
cmiN Posted March 2, 2009 Author Report Posted March 2, 2009 Acum am vazut ca in notepad se vede pana shi hash-ul de la sha512 alaturi de el mesajul ... tot ce va trebuie =) ... v-am zis asteptati versiunea viitoare Quote