daatdraqq Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Dupa parerea mea cel mai bun program din domeniul anonimatului pe internet .Se misca foarte bine si este foarte usor de folosit .Rezultat virustotal :http://www.virustotal.com/analisis/ee6dafcc488fceaa5901e6aa064d3c0eEu am ales sa il folosesc in ciuda avertizarilor ,voi faceti ce considerati de cuviinta .Download : http://www.fileshare.ro/962810573.805Parola :daatedit : pe virustotal veti vedea numele fisierului "hide_ip_browser1.rar" ,e aceeasi arhiva fara parola ,pentru ca la arhivele parolate nu este relevant rezultatul . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marutza06 Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 Ai uitat sa pui si parola pt rar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
new4style Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 Ai uitat sa pui si parola pt rar Deschide ochii : parola daatDaca am luat ban pe un forum pot ascunde IP si sa intru ? am incercat eu ceva dar nu merge..am luat ban pe clasa de IP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
a13x4nd7u Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 Da, te ajuta proxy-urile, hide-ip-urile astea daca merg, etc.Daca iti schimbi IP-ul logic ca nu mai ai ban pe IP, dar iti trebuie cont nou, email, .... noi. Poate ai ban si pe cont, email, etc.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
new4style Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 Nu ai inteles ce vreau sa zic .mi-a dat ban pe clasa de IP si vroiam sa stiu daca ma poate ajuta cumva progamul acesta sa intru din nou pe site Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2themax Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 salutare... stiu ca e vechi topicul asta... acum am descarcat si eu programelul, l-am extras... am setat proxy server country, apoi area si mi-a aparut un ip. numai ca atunci cand trec o adresa in broeser imi da eroare de genul: 'Please set a proxy first' ... imi poate spune cineva din ce cauza se intampla asta... multumesc anticipat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...