Unu Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 unii m-a cunoaste-ti altii nu, sunt aici cu un singur scop: sa invat ceva si sa invat pe cineva daca se poate, sa castig ceva si sa nu pierd prea mult sau deloc, ca punct de refer va dau id-ul meu : rst_team si va aduc aminte ca nu fac parte din echipa rstcenter ca sa ma scutiti de mesaje inutile .Imi place acest forum si nu o sa renunt la activitatea mea aici, poate doar o sa-mi schimb user-ul daca situatia o va cere.sper sa va aduca cat mai multe multumiri prezenta mea pe forumul rstcenter.com Quote
no_id_online Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 auzi nu te supara tu esti cel de care citisem parca prin ziare , ca un hacker care se intitula UnU nush ce mare site a spart sau ceva genu ???? 1 Quote
Unu Posted March 3, 2009 Author Report Posted March 3, 2009 auzi nu te supara tu esti cel de care citisem parca prin ziare , ca un hacker care se intitula UnU nush ce mare site a spart sau ceva genu ????nu am nici o legatura cu "hacker-ul" respectiv din acest motiv am lasat si id-ul de mess sa nu se faca confuzii... Quote
Nytro Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Nu este acel unu.Iti recomand sa iti alegi un alt username, pentru a evita eventuale confuzii. Quote
Fitty Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 E vorba de Unu de pe hackersblog. Bine ai venit, Unu the second! Quote
Clyde Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Welcome & happy to meet you! ( pax is gay , so stay away from him , joking ) Quote