alex89 Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 http://download-muzica.free-site-host.com albume cu muzica house si de club 1 Quote
inthel Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 pai se vede ca nu e facut de tine .... scriptul ala e foarte prost(dupa parerea mea) .... iar u ai cam aglomrat multe link-uri acolo jossucces oricum Quote
loki Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 rugaminte: hai ca lumea ignora acel missing plugins si e bine fara ele. Da lasa sunetu ala doar in prima pagina, devine exasperant la al 3-lea search (imagineaza-ti prietena ca ragaie de la bere in mod constant langa tine).In rest imi place. Apropo, uram candva trilulilu si filelist pentru incorectitudinea analizei cuvintelor de cautare (nu mai stiu acu). Intotdeauna mergeau pe SAU logic (michael jackson florin salam = manele). Nu am timp sa testez mai multe dar cel mai bun lucru e sa functioneze o cautare dupa 2-3 cuvinte cheie, sa mearga pe SI in primele pagini. Quote
ZeRobertoM Posted May 7, 2009 Report Posted May 7, 2009 are cineva idee cineva daca este vreun PHP engine la acest site? mi se pare imposibil sa faci la fiecare melodie pagina .html in parte...daca da plz help!! sper ca intelegeti ce vreau sa zic Quote
ZeRobertoM Posted May 7, 2009 Report Posted May 7, 2009 (edited) sincer nu:...daca esti amabil si nu ai treaba ai puitea sa-mi explici...btw stiu ce e apache,il am instalat in calculator,am activat rewrite_module....dar nu stiu ce engine as putea folosi si nici nu stiu sa folosesc........cand zic engine ma refer la o chestie gen CMS [content management sysyem] Edited May 7, 2009 by ZeRobertoM Quote
n3curatu87 Posted May 7, 2009 Report Posted May 7, 2009 cauta si despre .httacces ca fara asta degeaba ai bagat mod_rewrite uitate aici la siteul meu in beta testing site si daca vrei iti pot da eu scriptu ala care il are baietasu pe site numa ca trebuie sa ii faci manual baza de date Quote
ZeRobertoM Posted May 7, 2009 Report Posted May 7, 2009 mai...nu e tocmai ce caut...daca tu observi el are al fiecare melodie cate o pagina .html....dar in fine...daca imi oferi si explicatii,scriptul e binevenit Quote
ZeRobertoM Posted May 7, 2009 Report Posted May 7, 2009 aha pricep....acum tot ce am nevoie este de un main script si de cineva sa ma indrume.as fi dispus pentru un eventual parteneriat. Quote
tudorc11 Posted May 15, 2009 Report Posted May 15, 2009 Si eu am mai vazut scriptul asta pe undeva. Am vazut ca adaugi destul de des melodii noi. De asemenea, ti-as recomanda sa-ti cumperi un domeniu( nu este foarte scump).Exceptand manelele si chestiile enumerate mai sus e un site bunicel. Quote
skyll4all Posted May 27, 2009 Report Posted May 27, 2009 combinatia de albastru rosu arata de 2 lei schimba culoarea si pune reclame si stanga si dreapta bft. Quote