Jump to content

tudorc11

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tudorc11's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Peste tot e plin de programatori foarte ieftini, in special indienii si pakistanezii. Eu, personal, cel mai bine castig pe Scriptlance si Vworker .
  2. Question to discuss: Do you know where Romania is? Stranger 1: yeah Stranger 2: Nope Stranger 1: me neither, actually Stranger 1: :$ Stranger 2: Romania sucks anyway Stranger 1: yeah Stranger 1: i agree Stranger 1: where u from? Stranger 2: Romania Stranger 2 has disconnected ))
  3. Vezi aici: SMS-uri Gratis | eGratis.biz
  4. Se castiga bine, daca stii sa faci cate ceva. Oricum, nu vad ce cauta in categoria 'Black SEO'...
  5. @baytelu Si eu as avea aceasi intrebare. Am citit ca parolele se salveaza in registru de la IE7 in sus...
  6. Mersi de tutorial curiosul! Pana acuma ce am gasit mai de valoare e un cont de filelist cu 1TB upload . In rest o gramada de conturi de Facebook, Yahoo, etc.
  7. S-au schimbat multe pe eGratis de la ultimul post - lookul si structura site-ului au suferit schimbari pozitive si s-a adaugat si o secriune cu dovezi care contine poze cu lucrurile gratuite de pe eGratis.
  8. De curand am intrat pe SceneFZ din intamplare si am vazut ca te poti inscrie pe o lista de asteptare pentru un cont pe tracker. Chiar daca pe site scrie mare ca inscrierile sunt inchise datorita abuzurilor asupra listei de asteptare am primit invitatie chiar a doua zi. Deci cei care aveti nevoie de un cont pe scenefz incercati-va norocul
  9. Is curios cati dintre userii care au citit asta si-au facut o cultura de marijuana.
  10. La ce tarife au cred ca sunt de o calitate destul de buna. Alte sugestii nu iti pot da pentru ca numai tu poti sa stii ce configuratie iti doresti. Eventual alegeti o configuratie si posteaza aici piesele si pretul.
  11. Folosesc Mozilla Firefox 3.01 .Il prefer fata de celalalte datoriata gamei variate de addon-uri. Si Google Chrome e o alternativa interesanta.
  12. Ericsson R600. Puteam schimba nuanta de lumina la ecran(aveam vreo 3 optiuni.
  13. E chiar tare programu, l-am descoperit de mai mult timp si sunt multumit de el. Eu am un N73 si merge perfect. Cand sunt televizoare in vitrine la farmacii, magazine etc. nu ratez ocazia sa umblu un pic la el. De asemenea e bun pentru a face farse prietenilor. Adica va uitati toti la film si deodata se stinge Tv-ul. Cine are nevoie de ajutor la instalare nu ezitati sa-mi dati PM.
  14. Am facut acest acest site pe care puteti gasi mai multe lucruri gratuite cum ar fi apeluri gratuite, sms-uri gratuite, mancare pentru caini, cataloage, etc. Apropo ce parere aveti despre banner?
×
×
  • Create New...