Jump to content
ENCODED

RST wallpapers

Recommended Posts

Posted
'Kw3[R wrote: Ln;20560']Sunt Prea Tari Wallpaperele! Super.. O Sa Le Adaug La Galerie Poze !

Mai vreau sa fac unu special ptr. tine, dar nu-mi merge photoshop-ul asta de nicio culoare. Rezolv eu maine si sa vezi ce frumos esti:D

Posted
SpiridusuCaddy wrote: :@si al meu tot nu a venit... :@
ENCODED imi faci si mie te rog un wall ca asta http://img136.imageshack.us/img136/1086/rst3yc4.jpg dar in loc de textul ala ( We can change ....) sa scrie www.rst-crew.net si sub in loc de rst-crew sa scrie Fatal1ty ?

Deci la fel doar sa scrie alea

ms anticipat

:)

daca te incalzeste cu ceva ... nici al meu nu a aparut :D si am cerut acu 2 luni sau ma rog o luna :D

Posted

incerc si io , da nu am "materiale" , timp si ... ce-i mai important ... talent ... si nici un program "fericit"[bun] ... asta la-m fcaut in Logo Creeator

rstcn7.jpg

am sa fac altu , dar cand am materiale , un program calumea si .... talent :)))

Posted
Puya wrote: Si un avatar ptr caddy :P

caddyavatar.jpg

Cand mai vrei sa postezi ce ( orice ) , mai dai un search pe forum ... ( P.S. o sa vezi ka exista o sectiune dedicata : avatarelor , una dedicata userbars... etc ) . Fara suparare ;)

Posted

Multumesc encoded dupa 2 luni ....cam mult....dar e frumos multumesc imi place....:) si puya multumesc si tie...e mai bine ashea ;) iti sunt recunoscator ....:) :@ in sfarsit imi raspunde si mie putzinelor si infimelor cereri pe care le-am facut pe acest forum ;) cine stie poate intr-un viitor apropiat voi avea si un pic de respect nu mult...ca doar de sunt script kiddie ...

offtopic...: clean done..! :@