razvaneluu Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 era vb ca i dau o db si imi da 3 servere hostate ... pm .imi da conturile .. canci nu mergea . da cum zicea el .. pana la urma .. iese omu nu mai zicea nimik .. i steg tot de pe forum si porma apare asta ... : (id spart )Strike Strike oF CS: am vre un hacker adevart pe aici?eDDy[A] !: aeDDy[A] !: eDDy[A] !: ce ziceaieDDy[A] !: hacked by me rVn`u eDDy[A] !: e corupta bazaeDDy[A] !: eDDy[A] !: )eDDy[A] !: eDDy[A] !: nu scapi de mineeDDy[A] !: cap de pulaaaaaStrike Strike oF CS: bagamiash pula in toti morti u rvn`ueDDy[A] !: mortii mati eDDy[A] !: cu cine crezi ca veDDy[A] !: vbeDDy[A] !: eDDy[A] !: in mataeDDy[A] !: de prosteDDy[A] !: Strike Strike oF CS: sugi pulaeDDy[A] !: mataeDDy[A] !: face muieeDDy[A] !: eDDy[A] !: cf maeDDy[A] !: eDDy[A] !: merge treabaeDDy[A] !: Strike Strike oF CS: ma sugi si tu si mata si tacto si sorta dacai si tot neamu tau fraiere fii atent eDDy[A] !: ?))Strike Strike oF CS: aicieDDy[A] !: ia Strike Strike oF CS: ca nu te joci asa cu mneDDy[A] !: sa vedemeDDy[A] !: Strike Strike oF CS: daten mmeDDy[A] !: eDDy[A] !: hack meeDDy[A] !: Strike Strike oF CS: vedemLXeDDy[A] !: iti dau ip eDDy[A] !: Strike Strike oF CS: eDDy[A] !: ?Strike Strike oF CS is typing a message.Strike Strike oF CS: il am dejaStrike Strike oF CS has signed out. (23.04.2009 16:16)eDDy[A] !: =+)))))))))eDDy[A] !: lakassaahahgahgahahaahahahahhahah )))()
H2K Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 voi in afara de hacking si cs mai stiti altceva?banuiesc ca aveti niste borcane la ochi, iesiti la o plimbare,ca s-a incalzit afara ... la un suc, de club ce sa mai pomenesc stiti cei ala ? faceti-va o prietena ca banuiesc, sunteti sparti de . . . . hai va pup pe portofel
razvaneluu Posted April 23, 2009 Author Report Posted April 23, 2009 cand dadeam io la buci in dacie papuc u te jucai cu mousu
Vlachs Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 voi in afara de hacking si cs mai stiti altceva?banuiesc ca aveti niste borcane la ochi, iesiti la o plimbare,ca s-a incalzit afara ... la un suc, de club ce sa mai pomenesc stiti cei ala ? faceti-va o prietena ca banuiesc, sunteti sparti de . . . . hai va pup pe portofeldaca esti din iasi te astept sa vezi cat de tocilar sunt