skyll4all Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 ala de respira greu alalant: man pozele ala de respira greu alalant: prietene hai cu pozele aleaala de respira greu alalant: bn ceau ai banunik boy: ba soate banu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!unik boy: ca ne suparam ala de respira greu alalant: da pozele !unik boy: nu le am ala de respira greu alalant: atunci nu scot banuunik boy: vezi ca am prieteni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!unik boy: baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaunik boy: ba putza u ai auzit de rst ala de respira greu alalant: nu ... da ce e de mancare ?unik boy: ba u vrei sa ramai fara idala de respira greu alalant: hai ca vorbim alta data ca am trbunik boy: ma tu il sti pe lokipaci dupa rst?ala de respira greu alalant: nu da ma gandesc ca imi spui cine e...unik boy: prostule scoate banu ca plangi dupa sa iti dau iduala de respira greu alalant: prietene deja ma sictiresti banu nu se va scoate punctdiscutie de acu 2 zile pe ym lokipaki prieteni de ai tai ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertz Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Ce ratat.I-a mai si pocit numele lui loki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fitty Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 @sky4all : crezi ca cei de pe aici nu sunt obisnuiti cu asa ceva? nu e o premiera sa stii! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmiN Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Trebuia sa-l mai antrenezi la discutie ... sa-i dai impresia ca pari prost si incerci orice altceva numai sa nu ii scoti ban-ul, dar nici sa "ramai fara" id ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 (edited) ahahahahahahahahahahahahahacine? am si eu fani? ahahahah Edited May 13, 2009 by loki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skyll4all Posted May 13, 2009 Author Report Share Posted May 13, 2009 Trebuia sa-l mai antrenezi la discutie ... sa-i dai impresia ca pari prost si incerci orice altceva numai sa nu ii scoti ban-ul, dar nici sa "ramai fara" id ).da de ce sa ii spun ca da stiu si etc ... de ce sa stie toti tampiti pe ce site-uri intru ?ahahahahahahahahahahahahahacine? am si eu fani? ahahahahse pare ca da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmiN Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Cred ca m-ai inteles gresit. Voiam sa zic sa joci putin teatru cu el astfel incat conversatia lui chiar sa arate a conversatie penala, ca dupa cum au zis si altii e plin de asa ceva . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skyll4all Posted May 15, 2009 Author Report Share Posted May 15, 2009 (edited) da am citit unele posturi mai vechi si vad ca "ploua cu hackeri" cmin promit ca data viitoare vin cu unu mai penal Edited May 15, 2009 by skyll4all Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WaGe Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 F. util thread-ul, il bag la subscription Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...