loki Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Eu as avea o idee: Toata lumea cauta teste IQ ce oricum nu vor da rezultate mai bune indiferent care ar fi. Doar sunt o groaza de spoileri. Eu zic mai degraba dupa testul cu broastele sa urmeze un formular cu intrebarile urmatoare date una cate una, ceva gen daca stiti cum e blackboardul:EXAMEN PERMIS DE UTILIZARE RSTNU VREAU Conquiztador KillerNu, sa traiti! - Ba da mancati-asNU VREAU php-uri compilate in EXENu, sa traiti! - Ba da mancati-as...NU VREAU sa imi hacuiasca cineva un siteNU VREAU sa imi hacuiasca cineva un cont yahooNU VREAU sa imi hacuiasca cineva un cont hi5NU VREAU programu ala ba care este si pe googleNU VREAU warezeNU VREAU sa fiu mare "hacer"NU VREAU fete goale...Nu VREAU sa folosesc gramatica limbii RomaneNU VREAU sa citesc intrebarile astea tampiteNu, sa traiti! - Ba da mancati-as (ei, aici se mai inverseaza actiunea pentru cei care dau din reflex)Raspuns gresit - multumim pentru atentia acordata. Pa! Eventual ban IP o zi pe pagina de inscriereIn felul asta exista siguranta cat de cat ca mucosu a citit si inteles regulile si nu va mai intreba absolut toate tampeniile. Si nu va ocupa nici loc degeaba cu contul lui. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Inregistrarile ar trebui sa fie libere, pentru oricine, chiar si pentru cei care vor CQ Killer. Cel putin asa, macar o parte din o sa inteleaga ca nu mai merge de 15 ani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_death_c4t Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Inregistrarile ar trebui sa fie libere, pentru oricine, chiar si pentru cei care vor CQ Killer. Cel putin asa, macar o parte din o sa inteleaga ca nu mai merge de 15 ani.Sa inteleg ca tie frica ca nu o sa mai ai pe cine banaC'mon , nu o sa te bata nimeni daca o sa recunosti Dupa mine mai bine lasam totul asa cum este :] Eventual chiar si fara testul cu broastele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Da, fara testul cu broastele. Pai ma plictisesc si eu... Oricum nu sunt multi de banat... Nu cred ca are rost un test, daca aici se dadeau gogosi gratis mai ziceam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wvw Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 broaste + intrebari = retard free De-ar fi a?a de simplu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_death_c4t Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 broaste + intrebari = retard free No chance... mereu o sa vina cate un black_death jr si un pax jr aici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmiN Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Nici nu stii ce 1337h4x0r poate ajunge un skid0fren care dintr-un baN ceva s-a ambitionat si a inceput sa invete si sa descopere gustul programarii apoi sa evolueze pe zi ce trece vizibil. Ceilalti macar invata in primul rand sa gandeasca, iar cu timpul se reduce numarul lor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deveah Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 Nu mai bine face?i ?i voi la înscriere utilizatorul s? trimit? un mail cu ce vrea el s? fac? dac? cap?t? acces? Dup? aia, sorta?i voi cererile de înscriere sau pune?i 50 de chinezi la subsol s? v? fac? treaba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted May 24, 2009 Author Report Share Posted May 24, 2009 Nu mai bine face?i ?i voi la înscriere utilizatorul s? trimit? un mail cu ce vrea el s? fac? dac? cap?t? acces? Dup? aia, sorta?i voi cererile de înscriere sau pune?i 50 de chinezi la subsol s? v? fac? treaba.nope. Ideea mea era totusi ca inscrierea sa nu presupuna verificari umane. Ci doar aia 50 de chinezi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unu Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Da, fara testul cu broastele. Pai ma plictisesc si eu... Oricum nu sunt multi de banat... Nu cred ca are rost un test, daca aici se dadeau gogosi gratis mai ziceam.ceva legat de CCV ? ... ca test ))) MACAR SA FACA 2 COMENZI IN .BAT .............. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Vreau sa scriu un articol pentru incepatori in care sa explic cum sta treaba, si sa fie "obligati" sa il citeasca noii veniti. Bine, eu zic ca fac multe dar nu fac niciodata nimic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheater Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Ar fi caterinca ca dupa ce citesc sa scrie in 3-4 randuri ce au retinut din text si care sunt intentiile lor aici (ca sa verifici daca au citit tot intr-adevar si sa il poti cataloga pe noul venit din start), dupa verificare approuve sau nu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmiN Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Sau ca pe trackere ... odata la cateva luni inscrierea gratuit, iar in rest sa se poata inscrie numai prin invitatie primite de la useri ai forumului care primesc invitatie la randul lor cate una la 50 posturi sau ceva de genul. Si ca sa fie usor obligati sa trimita acele invitatii cu fiecare invitatie trimisa si cont facut cu succes userul care a trimis invitatia primeste un fel de reputatie, ce va trece voua prin minte, etc. Insa de userul invitat isi face cont si apoi incepe prin posturi idioate si alte lucruri ce merita ban, cel care a trimis invitatia ia warn / ban cateva zile (userul invitat ia baN desigur). Scopul este ca userii inregistrati sa trimita cat mai multe invitatii altora, dar in acelasi timp cei care se inscriu sa fie toti "par blond ochi albastri" [cel care trimtie invitatie va fi constient atat de recompense cat si de consecinte]. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted June 29, 2009 Author Report Share Posted June 29, 2009 noo pune robotel acolo dupa inscriere"Eu sunt robotelu robo si sunt ghidu tau RST. Pentru a ma intreba ce fac, apasa 1" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmiN Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 @H@H@HH@ =) "Eu sunt lokipaki! Sunt prietenos, ma trezesc dimineata mananc, mai codez ceva apoi imi traiesc viata exact ca un om obisnuit si asta-i tot despre mine. Daca vrei sa afli cine este lokipaki si ce face el / cum isi traieste viata scrie in casuta de mai jos: 'Vreau un cqkiller gratis!' " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted June 29, 2009 Author Report Share Posted June 29, 2009 @H@H@HH@ =) "Eu sunt lokipaki! Sunt prietenos, ma trezesc dimineata mananc, mai codez ceva apoi imi traiesc viata exact ca un om obisnuit si asta-i tot despre mine. Daca vrei sa afli cine este lokipaki si ce face el / cum isi traieste viata scrie in casuta de mai jos: 'Vreau un cqkiller gratis!' "asta-i la apasa 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...