Jump to content
Nytro

Alonia Messenger

Recommended Posts

Tara comunicarii, loc de vorba romaneasca... Aici poti fi tot timpul in contact cu cei dragi - poti vorbi pe telefon sau videotelefon, poti comunica text in timp real, poti schimba poze sau poti citi cele mai proaspete informatii.

Aici poti vedea lumea privita din Romania oriunde ai fi, in tara sau strainatate, si poti sa-ti faci noi prieteni si sa-ti aduci contributia in comunitatea din care faci parte... oriunde te-ai afla. Alonia este primul messenger romanesc cu functionalitati complete de comunicare on-line.

mess.jpg

Telefon

Vorbeste gratuit PC la PC cu prietenii din Alonia.

Avantajele telefoniei prin INTERNET (VoIP) nu mai sunt demult contestate de nimeni. Dintre ele unul este indiscutabil vedeta - Convorbiri Voce Gratuite intre oameni aflati la mii de kilometri departare. Cu Alonia beneficiezi de tehnologie de ultima generatie si de experienta echipei noastre fara sa platesti.

Vrei sa vorbesti din Alonia catre retelele de telefonie din Romania sau strainatate? Nimic mai simplu, cumpara credit si cele mai mici tarife iti sunt la dispozitie.

Mai mult, vei primi gratuit un numar de telefon de Romania si poti fi sunat de prieteni de pe telefoanele lor ca si cum ai fi acasa, oriunde ai fi.

In telefon ai si istoricul convorbirilor dupa tipul apelurilor - apeluri pierdute, apeluri primite si numere apelate.

Video telefon

Ce poate fi mai frumos decat sa te vezi cu cei dragi oricand iti doresti. Ce poate fi mai frumos atunci cand iti e dor de ei decat sa vorbiti fata in fata. Si daca inca nu te-ai suit in avionul ala, nu e totul pierdut. Ai un WebCam? Hai sa te vezi cu cei dragi! Vorbeste gratuit pe VideoTelefon prin Alonia.

Messenger

Trimiti si primesti text in timp real (IM), poze si documente, vezi daca prietenii sunt disponibili, si ii anunti status-ul tau.

Messenger-ul Alonia iti este foarte util pentru ca in el poti comunica atat cu toti prietenii tai care au cont in Alonia dar si cu cei din YAHOO, Google Chat, MSN si AIM*. Astfel nu ai nevoie sa lansezi mai multe aplicatii messenger, poti folosi doar Alonia.

* Aceasta facilitate nu poate fi garantata, depinzand si de aplicatia de Instant Messaging respectiva

Mai mult, daca iti doresti, poti salva pe calculatorul tau mesajele, istoricul lor fiind foarte usor de folosit. Poti cauta oricand dupa contacte, perioada sau cuvinte cheie, poti sterge oricand un mesaj.

Info

Alonia alege intotdeauna cele mai bune surse de informare pentru tine. In sectiunea Info iti poti citi Horoscopul zilnic, poti afla cursul valutar si te poti pune la curent cu ce se intampla in Romania de azi.

Toate aceste functii sunt incorporate in aplicatia Alonia. Tot ce ai de facut este sa o instalezi pe calculatorul tau, sa iti creezi contul si...sa comunici!

Forum

Comunitatea Alonienilor din pagina noastra de web este si ea foarte importanta, asa ca te invitam in Forum.

In comunitatea alonienilor gasesti romani care sunt mandrii ca sunt ROMANI! Cauta prieteni noi in orasul in care te afli. Schimba impresii si informatii cu concitadinii. Ajuta-i si pe romanii in trecere sa se descurce. Ce sa viziteze, unde sa faca shopping, la ce restaurante sa manance... ajuta-i cu un sfat bun si poate ca te alegi cu noi prieteni! Merita incercarea, nu crezi? Atentie! Cei mai activi alonieni din forum vor primi credit gratuit in Alonia.

Download:

http://www.alonia.ro/downloads/alonia-setup-ns-ro.exe

Vista sau Windows 7:

http://www.alonia.ro/downloads/alonia-setup-ns-vista-ro.exe

Mie imi place, am un ID "frumos", ma puteti gasi la ID-ul "nytro" :)

Link to comment
Share on other sites

"Vrei sa vorbesti din Alonia catre retelele de telefonie din Romania sau strainatate? Nimic mai simplu, incarca credit si cele mai mici tarife iti sunt la dispozitie.

Mai mult, vei primi gratuit un numar de telefon de Romania si poti fii sunat de prieteni de pe telefoanele lor ca si cum ai fi acasa, indiferent unde te afli."

Alonia :: telefonie VOIP, VideoTelefon, Messenger, Info

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...