dragosh1904 Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 deci nu stiu cum sa va zic pur si simplu daca vreau sa vad un video pe youtube imi zice "abonati -va la pachetele de date".Acelasi lucru se intampla si la mini opera , ebuddy etc.merge doar browser-ul din telefon,google,vodafone live. telefon nedecodat, vodafone cartela.incerc de cel putin 2 ore "sa l fac sa mearga " dar nimic...?? dc oare ..am gasit pe unele site-uri cum ca ar fi din cauza ca am cartela Raspunde-ti urgent pls!! am internet gratuit 24 de ore:( Quote
Cheater Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Nu cred ca duce telefonul sa vezi filme youtube, in general sunt 3 variante pentu a le vedea: 1. Sa ai flash player, mananca multe resurse, din cate stiu unele symbiane il au, iar pe windows mobile il poti instala.2. Intri pe m.youtube.com, si poti vedea filmele in streaming format rspt, nuj daca stie teleu tau, dar e posibil.3. Sunt playere, speciale care emuleaza youtube, ex coreplayer la windows mobile, cred ca il gasesti si pt symbian (daca telu tau este symbian).Daca nu este symbian...ar din cate stiu nu poti vedea youtube. Dar poti cauta pe google java youtube player, si poate dai se vreun soft sau youtube on nokia 6234.Daca zici ca iti merg unele siteuri dar nu toate verifica setarile proxy, vodafone live aka internet pe mobil, cere proxy, vezi sa ai wap: 193.230161.231:9201, http: 193.230161.231:8080, secure wap: 193.230161.231:9203.In plus verifica in manuale sau in setari daca browserul telefonului tau suporta http, apoi ca sa mearga opera trebuie sa ii pui proxy-urile, in general aplicatiile nu prea suporta proxy, iar atunci solutia ar fi un Mobile Internet 10 MB, 3eur pe luna.Bafta! Quote
dragosh1904 Posted June 8, 2009 Author Report Posted June 8, 2009 Nu cred ca duce telefonul sa vezi filme youtube, in general sunt 3 variante pentu a le vedea: 1. Sa ai flash player, mananca multe resurse, din cate stiu unele symbiane il au, iar pe windows mobile il poti instala.2. Intri pe m.youtube.com, si poti vedea filmele in streaming format rspt, nuj daca stie teleu tau, dar e posibil.3. Sunt playere, speciale care emuleaza youtube, ex coreplayer la windows mobile, cred ca il gasesti si pt symbian (daca telu tau este symbian).Daca nu este symbian...ar din cate stiu nu poti vedea youtube. Dar poti cauta pe google java youtube player, si poate dai se vreun soft sau youtube on nokia 6234.Daca zici ca iti merg unele siteuri dar nu toate verifica setarile proxy, vodafone live aka internet pe mobil, cere proxy, vezi sa ai wap: 193.230161.231:9201, http: 193.230161.231:8080, secure wap: 193.230161.231:9203.In plus verifica in manuale sau in setari daca browserul telefonului tau suporta http, apoi ca sa mearga opera trebuie sa ii pui proxy-urile, in general aplicatiile nu prea suporta proxy, iar atunci solutia ar fi un Mobile Internet 10 MB, 3eur pe luna.Bafta!ms pt raspuns dar..de exemplu se downloadeaza streamu' de pe youtube si cand ii dau play zice acelasi lucru si chestia cu "193.230161.231:9201, http: 193.230161.231:8080, secure wap: 193.230161.231:9203." nu gasesc :(ps mai am internet gratuit 4 ore..ps2 azi e sarbatoare nat si nu e nimeni la vodafone(rel clienti) Quote
dragosh1904 Posted June 8, 2009 Author Report Posted June 8, 2009 uite ca merge am gasit pe yt http://www.youtube.com/watch?v=f07dzvarew4 pana la 1:13 asa imi merge si mie si dupa aceea... spune chestia cu abonati va la pachetele de date..am cautat peste tot prin cartea lui pe net ..si nimic:( Quote
Zolder Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 cred ca ai ramas fara credit cu chestia abonativa la pachetele de date pt streaming iti ia mult Quote
dragosh1904 Posted June 8, 2009 Author Report Posted June 8, 2009 pai nu ca am 24 de ore gratis sa fac ce vreau...bn pot sa descarc 75 de mb... Quote
dragosh1904 Posted June 20, 2009 Author Report Posted June 20, 2009 pana la urma am rezolvat ..dar youtube nu a mers pt ca am intees ca restrictie nu imi mai arata chestia cu abonati va... aici am facut setarile am primit un mail si gata:) Nokia 6234 - Vodafone România Quote
betzall Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 Eu am un noki 6300 si am rezolvat in modul urmator(tutorilalul nu imi apartine:D)1. Veti avea nevoie de doua telefoane, amandoua sa aiba vreo cale de transfer de fisiere (Bluetooth, IrDA - nu am testat inca prin IrDA). Cu unul din telefoane descarcati fisierul acesta. 2. Verificati ca fisierul sa nu se fi salvat cu extensia .ext . Daca s-a salvat cu aceasta extensie, redenumiti fisierul in nkjava.prov folosind PC-ul sau un filemanager pentru JAVA (MobyExplorer, Opera Mini MOD, etc.). 3. Trimiteti fisierul prin Bluetooth/IrDA catre telefonul cu problema, iar la terminarea transferului memorati setarile primte (telefonul va reactiona ca si cum ati fi primit aceste setari de la retea). Daca va fi nevoie, introduceti si PIN-ul 0 sau 0000 . 4. De la Setari -> Configurare alegeti noul profil ca Implicit si apoi activati optiunea "Activati setul implicit in toate aplicatiile". 5. Restartati telefonul, si incercati conectarea la WAP printr-o aplicatie (shMessenger, Mini Opera, samd.) Quote
betzall Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 asta este necesar deoarece setarile primite de la Orange nu au proxy definit la punctul de acces, iar telefoanele Nokia nu ofera posibilitatea de a adauga un punct de acces care sa conecteze telefonul printr-un proxy. Quote
Fitty Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 Exact. Si aplicatiile Java se folosesc de punctul implicit de acces, nu de setarile pentru Web browser. Fisierul .prov nu e compatibil cu toate telefoanele. O alta solutie ar fi extragerea de setari cu Nokia PC Suite din telefoanele lor (cu sigla Orange/Vodafone/etc). Acelea au setarile bune din fabrica. Quote
dragosh1904 Posted August 25, 2009 Author Report Posted August 25, 2009 Eu am un noki 6300 si am rezolvat in modul urmator(tutorilalul nu imi apartine:D)1. Veti avea nevoie de doua telefoane, amandoua sa aiba vreo cale de transfer de fisiere (Bluetooth, IrDA - nu am testat inca prin IrDA). Cu unul din telefoane descarcati fisierul acesta. 2. Verificati ca fisierul sa nu se fi salvat cu extensia .ext . Daca s-a salvat cu aceasta extensie, redenumiti fisierul in nkjava.prov folosind PC-ul sau un filemanager pentru JAVA (MobyExplorer, Opera Mini MOD, etc.). 3. Trimiteti fisierul prin Bluetooth/IrDA catre telefonul cu problema, iar la terminarea transferului memorati setarile primte (telefonul va reactiona ca si cum ati fi primit aceste setari de la retea). Daca va fi nevoie, introduceti si PIN-ul 0 sau 0000 . 4. De la Setari -> Configurare alegeti noul profil ca Implicit si apoi activati optiunea "Activati setul implicit in toate aplicatiile". 5. Restartati telefonul, si incercati conectarea la WAP printr-o aplicatie (shMessenger, Mini Opera, samd.)da gasisem si eu tt dar e pt orange acuma asta e..mie nu mi merge asa ca ma las:|(pe Vodaf) Quote
DemonHunter Posted March 19, 2010 Report Posted March 19, 2010 Eu am un noki 6300 si am rezolvat in modul urmator(tutorilalul nu imi apartine:D)1. Veti avea nevoie de doua telefoane, amandoua sa aiba vreo cale de transfer de fisiere (Bluetooth, IrDA - nu am testat inca prin IrDA). Cu unul din telefoane descarcati fisierul acesta. 2. Verificati ca fisierul sa nu se fi salvat cu extensia .ext . Daca s-a salvat cu aceasta extensie, redenumiti fisierul in nkjava.prov folosind PC-ul sau un filemanager pentru JAVA (MobyExplorer, Opera Mini MOD, etc.). 3. Trimiteti fisierul prin Bluetooth/IrDA catre telefonul cu problema, iar la terminarea transferului memorati setarile primte (telefonul va reactiona ca si cum ati fi primit aceste setari de la retea). Daca va fi nevoie, introduceti si PIN-ul 0 sau 0000 . 4. De la Setari -> Configurare alegeti noul profil ca Implicit si apoi activati optiunea "Activati setul implicit in toate aplicatiile". 5. Restartati telefonul, si incercati conectarea la WAP printr-o aplicatie (shMessenger, Mini Opera, samd.)aici e vorba de vodafone nu de orangenici mie nu imi merg aplicatiile de timp apn wap... ce sa fac? Quote
dann13ll Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 ca sa poti vedea video pe youtube trebuie sa ai setari stiriming pe care le iei de la operator vodafone sau in ce retea esti tu si din telefon setari configurare personale redare din web Quote