Jump to content
Nytro

Microsoft extinde downgrade-ul la Windows XP pana in 2011

Recommended Posts

Posted

Microsoft extinde downgrade-ul la Windows XP pana in 2011

de Catalin Calciu | 22 iunie 2009

Se pare ca cei de la Microsoft si-au facut un obicei in a-si amana diferitele date limita pe care tot ei le inainteaza, ultimul exemplu venind…bineinteles in ceea ce priveste sistemul de operare Windows XP.

xp_int.jpg

Acum, ultima data “limita”, momentan spunem, pentru ca suntem convinsi ca aceasta se va modifica in functie de succesul pe care-l va avea Windows 7, va fi in anul 2011, mai exact, formularea Microsoft spune ca “Va exista dreptul de downgrade timp de 18 luni de la lansarea lui Windows 7, sau pana la lansarea primului Service Pack, oricare dintre aceste doua conditii va fi indeplinita prima”.

Oricum, vedem ca Microsoft nu renunta la sustinerea batranului XP, ceea ce este si normal, pentru ca un sistem de operare matur isi are locul sau bine definit in piata.

Posted

Am pus si eu Windows 7 mai de mult, cand era Beta si nu puteam intra in nici un folder, nici My Computer, nici Control panel. Si de atunci nu m-a incantatideea sa il incerc. Dar poate il voi incerca. Insa nu cred ca e nevoie de altceva decat de XP. Are tot ce iti trebuie, tot ce ar trebui sa aibe un sistem de operare.