Nytro Posted June 24, 2009 Report Posted June 24, 2009 Microsoft extinde downgrade-ul la Windows XP pana in 2011 de Catalin Calciu | 22 iunie 2009Se pare ca cei de la Microsoft si-au facut un obicei in a-si amana diferitele date limita pe care tot ei le inainteaza, ultimul exemplu venind…bineinteles in ceea ce priveste sistemul de operare Windows XP.Acum, ultima data “limita”, momentan spunem, pentru ca suntem convinsi ca aceasta se va modifica in functie de succesul pe care-l va avea Windows 7, va fi in anul 2011, mai exact, formularea Microsoft spune ca “Va exista dreptul de downgrade timp de 18 luni de la lansarea lui Windows 7, sau pana la lansarea primului Service Pack, oricare dintre aceste doua conditii va fi indeplinita prima”.Oricum, vedem ca Microsoft nu renunta la sustinerea batranului XP, ceea ce este si normal, pentru ca un sistem de operare matur isi are locul sau bine definit in piata. Quote
Cheater Posted June 24, 2009 Report Posted June 24, 2009 Legat de windows 7 pot spune : ffffffffffffffffffoarte surprins, ai facilitatile din vista, mult mai avansate chiar dar in acelasi timp viteza de lucru a windows xp!!! Quote
underzero Posted June 30, 2009 Report Posted June 30, 2009 adevarat ca 7 ofera o viteza ca la XP dar mai au multe probleme de rezolvat pentru a reusi sa egaleze XP Quote
Nytro Posted June 30, 2009 Author Report Posted June 30, 2009 Am pus si eu Windows 7 mai de mult, cand era Beta si nu puteam intra in nici un folder, nici My Computer, nici Control panel. Si de atunci nu m-a incantatideea sa il incerc. Dar poate il voi incerca. Insa nu cred ca e nevoie de altceva decat de XP. Are tot ce iti trebuie, tot ce ar trebui sa aibe un sistem de operare. Quote
Fitty Posted June 30, 2009 Report Posted June 30, 2009 7-le rupe la performanta. se misca ok, chiar foarte bine pentru ce ofera.@Nytro : incearca build 72xx Quote