Iahim Posted July 7, 2009 Report Posted July 7, 2009 Sper ca nu imi veti critica sugestia, deoarece nici eu nu doresc sa critic prin ea.Sunt utilizator nou, deci aceasta este doar prima impresie.Probabil, dupa ce ma voi obisnui cu forumul nu voi mai avea problema asta, dar deocamdata, tema comunitatii e destul de utilizata si de altele. Ati putea sa va evidentiati printr-o tema propie.Frumos forum. Respectele mele! Quote
eXcEssz0r Posted July 7, 2009 Report Posted July 7, 2009 Mie mii se pare OK thema asta , pe altele nu am vazut'o .. Quote
poznasha Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 mi se pare ca unele butoane sunt in plus. cred ca ar trebui sa fie mai lizibil indexul forumului,atunci cand cauti ceva sa nu'ti pui ochelarii pe nas. si multe thread'uri sunt in plus.ar parea mai ok daca ar fi introduse cateva sectiuni gen security,programming,"hacking",tutorials(documentation),etc, adica sa fie vreo 4-5 din astea,iar fiecare sa cuprinda restul threadurilor,topicurilor. e mai usor de cautat ceva si pt noi si pt utilizatorii noi.am zis. Quote
daatdraqq Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Tata ,calu' de dar nu se cauta la dintzi 1 Quote