Jump to content

poznasha

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by poznasha

  1. fonetic, asa se foloseste in ardeal, nu a gresit involuntar. on: welcome!
  2. mai pacalici, treci la lectii iesi pe afara,ia o gura de aer,oxigeneaza'ti creierasu mama ca scoti numai ineptii,nu stii sa legi o fraza.
  3. si care din alea le'ai incercat si au mers? eu zic sa mai iesiti la un fotbal pe afara, baieti.
  4. eu mi's, aia "certareata" de care ai zis
  5. poznasha

    Gym

    da daca nu arati si niste poze...
  6. poznasha

    Gym

    pui si o poza cu tine?
  7. poznasha

    Gym

    decat sa'ti raspund la cele 21 de intrebari in parte,as prefera sa dau cateva sfaturi celor care se apuca de sala/exercitii cardio, pt a tine seama de ele. pt inceput, as spune ca cel mai bun moment pt a face cardio este oricand. se poate face si de 2 ori pe zi, insa o sedinta sa nu dureze mai putin de 45 de minute. conteaza sa nu se renunte la lucrurile simple de baza si anume sa nu ratezi nicio sedinta de antrenament, sa maresti durata exercitiilor si sa devina o obisnuinta, mai mult decat o necesitate. daca faci antrenament dimineata, datorita secretiilor din sange, vei fi vesel toata ziua, dar daca il faci seara, cam 3 ore nu poti sa adormi si in plus s'ar pierde efectul de after-burn. recomand in cazul celor care fac dimineata cardio, dupa, sa ia repede micul dejun, pt a preintampina descompunerea de proteina(adica pierderea de tesut muscular). despre nutritie, as spune ca din meniul unui sportiv nu ar tb sa lipseasca proteinele,carbohidratii,grasimele,acestia fiind macronutrienti si vitaminele+mineralele, astia fiind micronutrientii. un alt truc pe care il folosesc sportivii pt a scapa de kg in plus, este apa rece. da, este nevoie de 1 calorie pt a incalzi un gram de apa rece de catre corp . iar daca vrei sa iti maximizezi arderile,este nevoie de f multa apa sa bei. de asemenea, legat de celebrul six-pack, poti sa faci si 5000 de abdomene, la fiecare 15 minute, ca nici intr'o mie de ani nu ti se vor vedea. trebuie sa scapi de stratul de grasime de pe abdomen, pt a fi vizibila acea grupa de muschi. despre energizante,ce sa spun, te deshidrateaza f mult si te fac sa bei cat mai multa apa. aaa, maximul de batai pe minut se calculeaza astfel din 220 scazi varsta ta. daca ai 30 de ani, atunci 220-30=190 de batai pe minut(maxim). programul meu: 10 minute pe banda, 10 min pe bicicleta statica, cateva ex pt brate. apoi urmeaza o ora de aerobic, muuult mai solicitanta decat sedinta de fitness. si asta de maxim 3 ori pe saptamana,ca in rest mai fac treaba pe acasa. cam atat am avut sa spun pt inceput. ar fi mai multe de adaugat, dar acum am spus niste lucruri in linii mari,sper sa va fie de folos.
  8. de cand e legal sa postezi asa ceva pe net?
  9. yes,i am, dar nu la particulara. si de ce? (si nu ofer prestatii live la web) @zatarra: nu are nimic.
  10. cred ca ei i'ar conveni..nu stiu lui cat de mult i'ar surade
  11. @whistler: o relatie nu o mentii numai in dormitor,mai trebuie si diversitate. de ce nu incercati sa gatiti ceva bun, sa mergeti la shopping, la piscina,spa acasa..sunt atatea de facut:)
  12. poti sa gatesti,sa'i faci masaj..poate un dus subacvatic:)
  13. foarte inteligent.sa nu ne abatem de la subiect.
  14. postez aici niste probleme de matematica facute de mine in timpul anului,iar mai incolo voi posta niste jocuri in asm.daca vrea cineva sa vina cu noi creatii aici,e binevenit ps: pot fi compilate in fasm sau emu8086. 1.face suma a 2 numere org 100h mov ah,01h int 21h mov bl,al sub bl,'0' int 21h mov bh,al sub bh,'0' add bl,bh mov ax,0 mov al,bl mov cl,10 DIV cl mov dl,al push ax add dl,'0' mov ah,02h int 21h pop ax mov dl,ah add dl,'0' mov ah,02h int 21h mov ah,01h int 21h int 20h 2.maximul a 2 numere org 100h mov ah,01h int 21h mov bl,al int 21h cmp al,bl ja reper mov dl,bl jmp reper2 reper: mov dl,al reper2: mov ah,02h int 21h mov ah,01h int 21h 3.nr fibonacci folosind loop(while) .model small .stack .data a dw 1 ;la compilare "a" se inloc cu 1 b dw 1 ;la compilare "b" se inloc cu 1 c dw ? n dw 5 .code start: mov ax,@data mov ds,ax dec n mov cx,n ;initializez contorul cu nr. iteratiilor de efectuat inceput: mov ax,a add ax,b mov c,ax mov ax,b mov a,ax mov ax,c mov b,ax loop inceput mov ah,4ch int 21h end start deocamdata atat va arat. sa vad cum se comporta topicul(daca se merita) si voi posta ceva mai interesant decat astea.
  15. mi se pare ca unele butoane sunt in plus. cred ca ar trebui sa fie mai lizibil indexul forumului,atunci cand cauti ceva sa nu'ti pui ochelarii pe nas. si multe thread'uri sunt in plus. ar parea mai ok daca ar fi introduse cateva sectiuni gen security,programming,"hacking",tutorials(documentation),etc, adica sa fie vreo 4-5 din astea,iar fiecare sa cuprinda restul threadurilor,topicurilor. e mai usor de cautat ceva si pt noi si pt utilizatorii noi. am zis.
×
×
  • Create New...